Beoordelingen 

Onze dealerbeoordeling is gebaseerd op de tevredenheidwaarderingen van onze klanten. Deze informatie wordt door TNS NIPO verzameld in opdracht van Toyota Nederland. 
De waardering en de commentaren die u hieronder kunt lezen zijn niet door ons aangepast.

714 commentaren van in totaal 714 beoordelingen
Service
Fam GANDHI (Katwijk)
14/11/2018
10

Zeer behulpzaam en zeer vriendelijk en een excellent team.

Service
M. van Vilsteren (Leiderdorp)
14/11/2018
10

Prima garage, vriendelijke medewerkers.

Verkoop
Dhr. H. Bouwmeester (Voorhout)
09/11/2018
9

Als je met en goed gevoel een garage wilt verlaten, dan kan ik Toyota van Haasteren aanbevelen. Aardige mensen, geen verrassingen. Duidelijk een ander gevoel dan wanneer je waar dan ook bijvoorbeeld een keuken koopt!

Service
Geert Berendsen en Marjan Kok (Wassenaar)
09/11/2018
10

TOP garage!!!

Service
Mw M. Saul (Amsterdam )
09/11/2018
10

Al sinds de jaren '80 een tevreden klant bij deze Toyota dealer ... dat moet toch genoeg zeggen !

Service
Wim van der Burg (Leiderdorp)
09/11/2018
9

Een garage met mensen die je het gevoel geven dat je auto bij hun in goede handen is. De mensen zijn betrouwbaar en doen wat ze beloven en zijn duidelijk over de gemaakte kosten.

Service
Linda Weber (Hazerswoude-dorp)
02/11/2018
9

De service is prima, het contact is vriendelijk en respectvol.

Service
Bob Nieman (Leiden)
29/10/2018
9

Goede service, net personeel. Zorgvuldig.

Service
Bram van Vliet (Leiden )
29/10/2018
7

Pakken een hoop dingen erg goed aan maar laten hier en daar enorme steken vallen. Dat is natuurlijk jammer, vooral omdat het om serieuze problemen bij een nieuwe auto gaat.

Service
dhr. W.J. Rensen (Leidschendam)
29/10/2018
10

meedenkend vermogen - duidelijkheid - gastvrije ontvangst.

Service
Loes van Slingerland (Leiderdorp)
29/10/2018
10

Omdat ik uiterst tevreden ben. " Van Haasteren " is vakkundig, serviceverlenend en vriendelijk. Ik kan niets negatiefs bedenken!

Service
Mevr. Sijtsema
29/10/2018
10

De mensen van zowel de receptie als de werkplaats zijn steeds weer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Mijn auto is daar in goede handen is zonder dat ik het gevoel krijg dat er dingen gebeuren die niet nodig zijn. Een fijne dealer!

Service
Hr. Witte-Braam (Leiden)
17/10/2018
10

Ik ben zeer tevreden over de prima uitsraling van V***. of te wel mijn Toyota dealer in Leiderdorp. Al mijn vragen worden altijd prima beantwoord en zaken die niet direct kloppen worden samen in overleg opgelost.Ik zou iedereen *** willen aanbevelen.

Service
Cor van der Mije (Leiderdorp)
11/10/2018
10

Makkelijk afspreken (internet), netjes geholpen, werkzaamheden volgens afspraak en prijs en de auto weer netjes terug gekregen.

Verkoop
Dhr. Eradus
11/10/2018
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Dhr. M. 't Hart (Leiden)
11/10/2018
9

Ik kom graag bij Toyota Van Haasteren in Leiderdorp om een aantal redenen:de klantvriendelijke instelling bij het personeelhet onderhoud en de reparaties aan de auto zijn (tot nu toe) steeds naar tevredenheid uitgevoerdik word steeds goed geïnformeerd over mogelijke alternatieven voor reparaties en garantie op bepaalde onderdelenmijn vragen worden goed beantwoordmijn ervaring is dat er deskundig personeel aanwezig is, zowel de baliemedewerkers als de verkoop- en werkplaatsmedewerkers.

Service
Fam. Scheren (Leiden )
11/10/2018
10

Ik ben al jarenlang vaste klant bij deze dealer, altijd zeer klantvriendelijk en service gericht, in overleg wordt altijd gezocht naar een passende oplossing mocht dit nodig zijn. Ik beveel deze dealer absoluut aan!

Service
TJON TJON
08/10/2018
9

De mensen nemen alle tijd om je te woord te staan. Goede service.

Service
Leonie (Wassenaar )
27/09/2018
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Transparantie over de prijzen.

Service
Leo den Hollander (Leiden)
26/09/2018
9

Goede afspraken, correct, duidelijke prijsopgave, vriendelijk, opgeruimde werkplaats, uitstekende dealer.

Service
W. Hogewoning (Leiderdorp)
26/09/2018
9

Jarenlange prima service.

Service
thijssen
20/09/2018
8

gewoon goed

Service
Dhr. Simonis (Voorschoten)
19/09/2018
10

Zoals gezegd: prima service; duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden; er wordt altijd netjes gebeld als er extra kosten moeten worden gemaakt buiten de regulier kosten; schappelijke onderhoudsprijzen; vriendelijke medewerkers die hun werk verstaan, zowel aan de receptie als in de werkplaats (zeer belangrijk met de hybride techniek); kindvriendelijk. Je komt als het ware steeds weer terug bij familie als je een bezoekje aan Van Haasteren brengt.

Verkoop
Ra Keijzer (Leiden)
19/09/2018
8

Fijne sfeer in de showroom, vriendelijk personeel. Leuk detail dat de auto onder een doek stond vond ik erg leuk samen met de bord erbij met felicitatie met de nieuwe auto. Een leuke attentie in de vorm van een bos bloemen is zeer gewaardeerd. Fijne uitgebreide demonstratie in en bij de auto was top!

Service
H.J.M.Oerlemans (leiderdorp)
17/09/2018
10

zeer vakkundig en vriendelijke dealer.

Service
R.V. Van Gool (Leiderdorp)
13/09/2018
8

Omdat er altijd nog iets te streven valt maar ze doen het gewoon hartstikke goed!

Verkoop
dhr A.Sloekers
12/09/2018
10

al tientallen jaren zeer tevreden klant van van Haasteren sr en nu al jaren van ****

Service
Ellen Verbaan (Voorschoten)
05/09/2018
10

Vriendelijk personeel. Geen lange wachttijden . Als klant voel je je daar zeer welkom.

Service
Orlando Furioso
05/09/2018
9

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken, gratis leenfiets, geen onnodige reparatievoorstellen, wel plausibele uitleg over wanneer die wel aan de orde zullen zijn.

Service
Dhr. Den Boer (Oegstgeest)
29/08/2018
10

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik krijg altijd goede uitleg over wat er moet gebeuren en men denkt mee naar oplossingen voor mijn vraag. Daarbij geven ze ook aan mij aan wanneer het beter is om zaken op een later moment te regelen. Er wordt ook altijd na een aantal weken gebeld om te vragen of de uitgevoerde werkzaamheden goed zijn. Dat vind ik heel positief.

Service
Gerard van Kan (Leiderdorp)
29/08/2018
9

De afspraak was het enige hiaat maar het hen vergeven, verder een prima dealer welke lekker dichtbij is.Mijn vrouw wil alleen auto-zaken doen met deze dealer hetgeen zij al meer dan 40 jaar tot volle tevredenheid doet.

Service
mevrouw van Dijk Vink (Leiderdorp )
29/08/2018
9

Zij staan altijd voor mij klaar,behulpzaam,vriendelijk,betrouwbaar

Service
Ruud Strijk (Leiden)
29/08/2018
10

Persoonlijke en eerlijke behandeling,auto was door wasstraat gehaald hetgeen voor mij nieuw is maar zeer gewaardeerd wordt.

Service
Wim Buis (Voorschoten )
29/08/2018
9

Ze doen precies wat ze zeggen. Alles wordt goed uitgevoerd en er zijn nooit onaangename verassingen bij de betaling. Ik kom er alleen bij reguliere onderhoudsbeurten. Daarnaast hebben alle medewerkers waarmee ik te maken krijg een klantvriendelijke instelling.

Service
Dhr. Wik Horn (Leiderdorp)
15/08/2018
9

Is al sinds ik in Leiderdorp kwam wonen en geen auto van mijn bedrijf meer had, mijn leverancier en onderhoudsgarage, eerst voor Honda en nu al jaren voor Toyota.

Service
F. Hettyey (Leiden)
15/08/2018
9

Deskundig en altijd goede service

Service
H.vandenBergh
15/08/2018
10

Van Haasteren Motors BV is een bedrijf waar ik al jaren kom en heel tevreden over ben.Zou dit bedrijf iedereen aanraden.Ze zijn duidelijk in hun informatie houden zich aan de afspraken en gaan goed met hun klanten om.

Service
Mevrouw Schrijver. (Leiden)
15/08/2018
10

Super fijne garage. Prettige sfeer en vriendelijk deskundig personeel. Goede communicatie en je komt nooit voor verassingen te staan. Open en eerlijk. Om deze reden al twee keer een auto bij deze dealer aangeschaft en in onderhoud.

Service
Patrick (Leiden)
15/08/2018
8

Behulpzaam en netjes te woord. Wordt serieus genomen.

Service
j.j. dekker
10/08/2018
10

Niets op aan te merken, ik wordt altijd keurig geholpen en te woord gestaan

Service
Fam D.Rook
08/08/2018
9

Zeer goede dealer, netjes,goede uitleg,vriendelijk .

Service
J. Smit (Leiden)
08/08/2018
8

correct competent en niet kinderachtig, ook als je auto 10 jaar oud is

Service
M.D. Stevens (Bergschenhoek)
08/08/2018
10

Gewoon een zeer goede, betrouwbare, vakbekwame garage.

Service
Ruud Stikkelbroeck (Oude Wetering)
08/08/2018
10

betrouwbaar, vakkundig, zeer voorkomend naar de klanten.

Service
Ben van den berg (Hazerswoude RD)
25/07/2018
10

De ervaring die ik als klant heb bij van haastten , dat is een gevoel dat vindt je nergen anders.!!!

Service
Dhr. G.W.M. Lefeber (Oegstgeest)
25/07/2018
8

Prima bedrijf, prima sfeer en de vakkundigheid straalt er vanaf, alle medewerkers zijn heel vriendelijk en vakbekwaam en dat bind klanten.

Service
Dhr.P.Pijnnaken (Leiden)
25/07/2018
10

Ik hoop dat zolang ik auto rij niet van garage hoef te veranderen.

Verkoop
Gerard Gerritsen (Voorschoten)
25/07/2018
10

Vakmensen, vriendelijk. Denken mee. Lange proefrit in weekend mogelijk. Uitgebreide aflevering. Goede inruil.

Service
c. van Damme (leiden)
18/07/2018
10

goede service en vriendelijke medewerkers

Service
mw. C.B. Laken (Oegstgeest)
18/07/2018
9

Van Haasteren is een prima garage waar ik altijd vriendelijk en correct word geholpen; uitleg over evt. mankementen en herstel is duidelijk; er is een goede plek om rustig te wachten.De laatste keer werd mijn auto zelfs in de wasstraat gereinigd; dat was echt top!

Service
Erwin (Leiden)
11/07/2018
9

Goede garage. Komt afspraken na en je komt nooit voor verrassingen te staan

Service
Nancy Wessendorp-Engelen (Voorschoten)
11/07/2018
10

Goede service, zeer vriendelijk en persoonlijk!!

Verkoop
Johan Bos (Leiderdorp)
10/07/2018
10

Bij aflevering van mijn nieuwe auto kreeg ik een hartelijk ontvangst. Men had alle tijd. Ik kreeg een duidelijke uitleg en toelichting. Een aflevering met een bos bloemen. Waar maak je dat nog mee! Een aanrader dit bedrijf.

Service
Annemarie Pijpers
09/07/2018
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer.

Service
Mevr v Kints
09/07/2018
10

Klantgerichte en vriendelijke medewerkers. Niet opdringerig en deskundig.

Service
Wout Mieloo (Leiderdorp)
09/07/2018
10

Zeer fijne dealer, waar service hoog in het vaandel staat. Vakkundige medewerkers.

Service
Jan de Bruijn (Noordwijkerhout )
04/07/2018
6

Vorig jaar de 68-SR-KJEen beurt laten geven incl airco check bij het ophalen was er schade op de motor kap ontstaan !!!!Tijdens vakantie werkte de airco niet goed onderzoek van mijn zijde wees uit dat interieur filter dicht zat met van alles .direct mail contact gelegd over dit feit nu heb ik de auto ingeruild inruilprijs met aftrek van de schade ,nu heeft Mn nieuwe auto beurt gehad nu weet niemand er iets meer van jammer

Verkoop
R Vonk (Lisse)
04/07/2018
8

Persoonlijke benadering, goede sfeer

Service
M. Brouwer (Oegstgeest)
27/06/2018
10

Prima service, klantgericht, vriendelijk en zakelijk. Geen verrassingen. In een woord: uitstekend.

Service
mevr. Yvonne Weber (Leiden)
27/06/2018
8

Er valt voldoende te bekijken - aan auto's - om de wachttijd door te komen, waarbij geen beperkingen worden gesteld.

Service
Vjm vermeer (Voorschoten)
27/06/2018
10

Goede service, vriendelijk, stipt

Service
Wim Schellekens (Leiderdorp)
27/06/2018
10

Van Haasteren, Toyotadealer in Leiderdorp is een betrouwbare partner, die deskundig en zakelijk optreedt met hoge mate van service en nakomen van afspraken. Ik kan altijd langskomen als ik een probleem of vraag heb en wordt altijd geholpen.Ik ben zeer tevreden van aankoop tot onderhoud, tot probleemoplossing tot inruil.Ik rijdt nu al meer dan 25 jaar Toyota bij van Haasteren met volle tevredenheid.

Service
Guijt (Leiderdorp )
22/06/2018
8

9

Service
S. Dwivedi (Leiderdorp)
22/06/2018
9

Good Service

Service
André S
20/06/2018
10

Een goede service, klantvriendelijkheid, kennis van zaken, complete info en je voelt je er gewoon welkom.

Service
Wilma Prins (Leiden)
20/06/2018
9

Super tevreden omdat de service zeer goed is. Welke vraag je ook stelt je word altijd goed geholpen!

Service
Hr, J,Cok
18/06/2018
10

Omdat ik voor 100% altijd tevreden ben over hen.

Service
Theo Dikkes
14/06/2018
9

Prima dienstverlening, geen vervelende verrassingen.

Service
Ciska Rhijnsburger - Snel (Oegstgeest)
13/06/2018
9

Zeer betrouwbaar, altijd meedenkend met de klant, ontspannen sfeer.

Service
Ir. B. van den Bergh (Leiden)
13/06/2018
10

Het is een dealer die afspraken na komt, meedenkt en die begrijpt dat een oudere auto op de weg houden ook kan met minder kosten in plaats van alles gloednieuw. Zo helpen ze de kosten van het onderhoud acceptabel te houden en kan ik langer van mijn Toyota Avensis Verso genieten.

Verkoop
Mulder (Leiderdorp)
08/06/2018
9

Wij kregen een mooi boeket wat bijna twee weken heeft gestaan. Vonden wij heel klantvriendelijk.

Service
H.T. Buitenbos (Leiden)
06/06/2018
9

-Zeer correcte behandeling-Grote klantvriendelijkheid-Goede service-Deskundigheid

Service
Ton van Schie (Leiden)
06/06/2018
9

Mijn Yaris Verso is inmiddels al wat ouder. Onderhoud en reparaties gaan dus langzamerhand meer kosten met zich meebrengen. De multifunctionele Yaris Verso wil ik desondanks niet kwijt. Belangrijk is dan dat ik het onderhoud van de auto met een gerust hart aan deze dealer denk te kunnen toevertrouwen.

Service
Dhr E.H.D. Romswinckel
24/05/2018
8

Vriendelijk en efficient. Negatief dat de telefonische offerte voor een beurt niet overeenkwam met de werkelijke kosten. Scheelde niet heel veel, maar toch.

Service
Floris Wouterlood (Leiden)
24/05/2018
10

Mijn auto is sinds het moment van aankoop (22 jaar geleden (!)) buitengewoon goed onderhouden door deze dealer, altijd netjes, hoffelijk, met advies en met redelijke prijzen. Vervangende auto? Nooit een probleem. Vervangende fiets? Nooit een probleem

Service
Josephine Stouten (Leiderdorp)
24/05/2018
10

Fijn geholpen. Denken met je mee om de voordeligste en toch veilige oplossing te vinden gezien het weinige aantal kilometers dat ik rij.

Verkoop
A.M. van der Plas (Leiden)
23/05/2018
10

Goed bedrijf. Uitstekende vakmensen. Gewoon heel goed.

Verkoop
M. Van der velden
16/05/2018
8

Ik ben prettig geholpen en van begin tot eind wist ik waar ik aan toe was qua levering. Ik werd vriendelijk ontvangen in de showroom en kreeg een duidelijke uitleg over de auto.Ik ben daarna nog gebeld of alles naar tevredenheid is.

Service
Simon P.van Kins (Leiderdorp)
16/05/2018
8

betrouwbaar

Verkoop
G. Vos (Leiden)
15/05/2018
9

Toyota van Haasteren Motors B.V. Leiderdorp is een fijne autodealer. De verkopers nemen de tijd om de opties met je door te nemen en het contact is vriendelijk en informeel van aard. Bij aflevering van de auto wordt alles zorgvuldig doorgenomen van papieren tot aan de uitleg van de auto. Kortom Van Haasteren Motors B.V. is een aanrader!

Service
mevrouw H.E. Corba-Moot (Leiden)
15/05/2018
10

Ik ben uitermate tevreden met mijn dealer, in alle opzichten

Service
Jan Blok (Leiden)
09/05/2018
10

Van Haasteren Motors B.V. beoordeel ik met een 10 omdat de samenwerking voorspelbaar, vriendelijk en bovenal professioneel is. Zij onderhouden onze nu alweer onze derde auto, een RAV4, zodat deze veilig en in topconditie blijft. De kosten voor onderhoud zijn altijd redelijk en correct voorspeld zo blijven onaangename verrassingen achterwegen. Mijn volgende auto koop ik vrijwel zeker weer bij Van Haasteren Motors B.V.

Service
Martien (Leiden)
09/05/2018
10

Uitstekende garage met service gerichte medewerkers.

Service
Aukje Groeneweg (Zoeterwoude)
02/05/2018
10

Het onderhoud van een auto vindt plaats in een garage.Je geeft je auto uit handen en hebt er vertrouwen in dat er goed naar gekeken wordt.Dit vertrouwen heb ik in deze garage.Al vele jaren dezelfde gezichten en altijd vriendelijk.Dit is voor mijden reden om hier terug te komen.

Service
c.Peet (Leiden)
02/05/2018
10

Prima garage. Onderhouds beurten worden prima uitgevoerd.

Service
Dhr JHP Scheren (Leiden)
02/05/2018
9

Prima garage en goede service en vriendelijke mensen bij de receptie

Service
Leo Ancion (Gouda)
02/05/2018
9

Een vriendelijke en professioneel bedrijf. Ik heb alleen maar goede ervaringen ,vanaf het moment dat we er onze wagen hebbengekocht!

Service
Cor van der Reijden (Leiden)
26/04/2018
9

daar wij al 30 jaar Toyota rijden en dus al jaren bij deze dealer komen ,is er een band ontstaan met een wederzijds vertrouwen.Als er iets aan de auto mankeert ,kan je er altijd terecht en als het uitkomt wordt je gelijk geholpen .Deze service kom je niet overal tegen.Daarom verdient deze dealer een hoog cijfer een 10 zou kunnen maar er zijn altijd verbeteringspunten.

Service
Dhr. J. Nabuurs (Oegstgeest)
25/04/2018
10

D medewerkers aan de balie zijn werkelijk uitstekend en maken een betrouwbare indruk. De Auris heb ik in eenprima staat ontvangen na de uitvoering van de werkzaamheden. Alles functioneert goed en de kennismaking metde vertegenwoordigers van het bedrijf verliep en verloopt altijd optimaal.

Service
Mieke Roest (Leiden)
25/04/2018
8

Betrouwbaar en service gericht bedrijf

Service
Wim van Es (Leiden.)
25/04/2018
9

Meedenkende behulpzame medewerkers

Service
A.W. Ploeg (Leiden)
19/04/2018
10

Al jaren prima service en meedenken met de klantwensen.

Service
an van roosmalen (leiden)
18/04/2018
10

omdat ik zeer tevreden ben

Service
Harry Snijers (Leiden)
18/04/2018
8

Goede service,vriendelijk personeel,kennis van zaken

Service
S.M. le Clercq (Leiden)
18/04/2018
9

Bij Van Haasteren Motors B.V. wordt je vriendelijk en kundig geholpen.

Service
Fam. H.J.M. Langelaan (Wassenaar)
12/04/2018
9

Prima garage, naar volle tevredenheid.Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.Bij storing of defect, direct bereid voor actie!!Mooi bedrijf!

Service
Ramdas (Hazerswoude Rijndijk)
12/04/2018
10

goede service

Service
Rob van Vliet (Leiderdorp)
12/04/2018
8

Het is een zeer betrouwbaar bedrijf, met vriendelijk personeel. Ik ben er al jaren klant. Niets op aan te merken.

Verkoop
Dhr C.W. Kribbe (Voorschoten)
09/04/2018
10

Onze vorige auto ; Honda-jazz is óok bij u gekocht ; dus goede ervaring met fa.v Haasteren !

Service
Fam. H. Heukensfeldt Jansen (Den Haag)
05/04/2018
9

Na onze verhuizing zagen wij geen enkele reden om van dealer/garage te wisselen. Voor een servicebeurt rijden wij graag 30 kilometer om. Betrouwbaar in communicatie, zakelijk, voorkomend, klantvriendelijk, vakbekwaam.

Service
j van der poel (leiden)
05/04/2018
9

goed gehoplen

Service
Scharis (Leiderdorp )
05/04/2018
10

Een hele goede en vakkundige dealer

Verkoop
M. Verplancke (Leiden)
28/03/2018
10

Bij Van Haasteren Motors heb je te maken met een zeer zeer prettige persoonlijke service van het hele team. Dit is mijn tweede auto die ik hier koop en de goede service van het team, ook door de jaren heen tijdens onderhoudsbeurten of de winterbandenwissel is voor mij de doorslaggevende reden geweest om hier weer een auto te kopen.

Service
N. Ober (Leiden)
28/03/2018
8

Prettige, correcte mensen

Service
René Witte Braam (Leiden)
28/03/2018
10

De vriendelijke en altijd even duidelijke uitleg over de werkzaamheden is uitstekend. Zonder meer prettig en vakbekwaam.

Service
Hollebeek (Rijnsburg)
22/03/2018
10

Vriendelijk en kundige mensen

Service
H. Verbeek (Oude Wetering)
21/03/2018
10

De persoonlijke benadering naar de klant geeft mij een vertrouwd gevoel.Ik heb daarom nooit hetgevoel om enig wantrouwen er koesteren t.a.v. uitgevoerde reparaties.

Service
Cees Kwik (Leiden)
19/03/2018
10

Personeel vakkundig en vriendelijk

Service
Bonte (Leiden )
14/03/2018
9

Altijd prima geholpen al 15 jaar

Service
J.H.Gombert (Leiden)
14/03/2018
9

Heel goede service, prettig en behulpzaam personeel, en de auto doet het prima, dus het onderhoud is ook prima

Service
Voskuil A.J. (Zoeterwoude dorp)
14/03/2018
10

Prettige ontvangst ,goede uitleg en correcte afhandeling

Service
Dhr. Straathof
08/03/2018
10

De hele organisatie komt kundig en correct over. Wat er ook gebeuren moet, je komt niet voor verrassingen of voldongen feiten achteraf te staan.

Service
Désirée Muurling
07/03/2018
9

Goede service, prima gekwalificeerd personeel

Service
J v Egmond (Rijnsburg)
07/03/2018
10

Nergens geen commentaar op , Super

Service
M Brandenburg (Leiderdorp. )
07/03/2018
10

Zeer klantvriendelijk

Service
mevr. E Komen
02/03/2018
9

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen en men geeft duidelijk aan welke evt. reparaties nodig zijn of er aan komen.

Service
Arie de Mos (Leiden)
28/02/2018
8

Zijn vriendelijk, behulpzaam, proffessioneel

Service
Dhr. R. Bosman (Leiden)
28/02/2018
8

goede zakelijke contacten over onderhoud van mijn Toyota. Ze komen de afspraken na.

Service
L. V. oirschot (Leiderdorp)
28/02/2018
8

Vond dit een prima cojfer

Service
R. de Koning (Leiden)
28/02/2018
10

Goede service en komen hun afspraken na.Zeer snel geholpen ondanks de drukte die er was in de werkplaats.Geen discussie als er een vergissing is gemaakt in de reparatie.Nemen hun verantwoording.Geweldig!!!

Service
Willem (Leiderdorp)
28/02/2018
9

Komen afspraken na, duidelijke prijsopgave van te voren, denken met je mee

Service
Juffermans (Leiden)
15/02/2018
9

Goede ervaringen.

Service
D.M.Boelee (Leiden)
01/02/2018
8

met een 8 door het leven kan je tevreden zijn

Service
Mevr L.Hendriks-FU (Leiderdorp )
17/01/2018
10

Goede service

Service
Van Geel (Oegstgeest)
15/01/2018
9

Prettig contact, goede voorlichting van de reparatie en begeleiding

Service
Van leeuwen (Voorschoten )
11/01/2018
9

Goede dealer en service!

Service
Anoniem
10/01/2018
9

Een goede, correcte en klantvriendelijke garage

Service
Anoniem
10/01/2018
9

Vriendelijke mensen en je wordt er goed geholpen

Verkoop
Anoniem
10/01/2018
9

in de buurt en familie bedrijf

Service
Erna van Belkum-Maasdijk (Rijnsburg)
10/01/2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk, duidelijk je voelt je als klant welkom, altijd geïnteresseerd in mij als klant

Service
H.T. Oeij (Leiden)
10/01/2018
10

Terzake doende voorlichting prima

Service
Jan Ettema (Leiderdorp)
10/01/2018
10

Altijd goede service, correcte en vriendelijke afhandeling. Wekt vertrouwen.

Service
Mevr. E.G.M. Maessen (Leiderdorp)
10/01/2018
10

We worden altijd correct geholpen ze komen hun afspraken na.

Service
Atie Verhoog (Leiderdorp)
29/12/2017
8

Het is een prettige garage met vriendelijke mensen

Service
Andre Koster (Leiden)
28/12/2017
9

goede dealer. Prettige service, betrouwbaar.

Service
G.M.Bus (Oude Wetering)
28/12/2017
9

Goede service.Keurige behandeling.

Service
E. Schipaanboord (Voorhout)
27/12/2017
8

Enige tijd geleden is mijn auto bij een proefrit na een reparatie te water geraakt en onherstelbaar beschadigd. Dit was extra vervelend omdat het om een vrij exclusieve auto ging waar er niet zoveel van zijn. Een vervangende auto is echter gevonden en de dealer heeft het verschil tussen de aanschafprijs en de dagwaarde voor haar rekening genomen en de vervangende auto in prima staat afgeleverd. Hiermee heeft dit bedrijf op ruimhartig wijze haar verantwoordelijkheid genomen en deze kwestie tot volle tevredenheid opgelost. Prima service!

Service
H.J.Versteegen (leiderdorp)
27/12/2017
8

goed werk, goede zakelijke afspraken, keurige klant vriendelijke behandeling No nonnens sfeer.

Service
Anoniem
20/12/2017
10

Fijne en betrouwbare garage. Je wordt keurig te woord gestaan en ook geholpen als je geen afspraak hebt gemaakt. B.v. lekke band, of verlichting kapot. Voor mij een reden om hier te blijven.

Service
Anoniem
14/12/2017
9

goede service, prettige sfeer.

Service
Anoniem
13/12/2017
9

Zeer klantvriendelijke medewerkers en uitstekende service.

Service
Jan van Dijk (Voorschoten)
13/12/2017
9

Prima garage, prettige mensen.

Service
K. Berkhout (Leiderdorp)
12/12/2017
9

Deskundig en klantvriendelijk advies.

Service
Anoniem
07/12/2017
10

Ik voel mij als kwetsbare oudere client in veilige handen bij Van Haasteren Leiderdorp.Men is vriendelijk en professioneel.

Service
J.R.de Groot (Noordwijk)
07/12/2017
9

Grote onderhoudsbeurd naar behoren en vlot uitgevoerd

Service
Eros de Vink (Leiderdorp)
06/12/2017
8

Klantvriendelijk en duidelijke uitspraken over het gevraagde.

Service
Leo van Schagen (Leiden)
06/12/2017
9

prima service, goede afhandeling, prijs opgave voor werkzaamheden, aardig personeel

Service
Mevr E.L.M. van Steen (Leiderdorp)
06/12/2017
8

Goede communicatieD. uidelijke afspraak wb de ev kosten . Er wordt gebeld om aan te geven als er extra kosten gemaakt moeten worden en of daar goedkeuring aan verleend wordt.Altijd het doornemen van de factuur. Prettige service en er wordt kwalitatief goed werk geleverd.

Service
Ruud van Uffelen (Oegstgeest)
06/12/2017
8

Ben tevreden, bedankt??

Service
Bob Reidsma (Leiderdorp)
04/12/2017
9

Vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling. Gevraagde fiets stond klaar. De verlichting van de fiets werd extra gecontroleerd.

Service
Anoniem
01/12/2017
10

In alle opzichten volmaakt tevreden

Service
Erwin Hollebeek (Oegstgeest)
29/11/2017
10

Mooi bedrijf aardige en mensen die hun vak verstaan,meedenken in oplossingen en chocolademelk (lust geen koffie).

Service
M. Otten (Amsterdam)
29/11/2017
9

Een prettige garage waar professionaliteit en vriendelijkheid centraal staan. Deskundige en betrokken medewerkers helpen je graag. We kwamen er bij toeval terecht en inmiddels zijn we tevreden Toyotarijders.

Verkoop
H.A. van der Water (Leiden)
27/11/2017
10

Prima dealer aardige mensen eerlijk geen loze praatjes .

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Men is altijd vriendelijk en de monteurs zijn zeer bekwaam. Onze auto heeft inmiddels meer dan 300.000 km gereden, maar nog steeds in topconditie. Als er iets is kun je snel terecht en dan wordt het opgelost.

Service
Anoniem
22/11/2017
7

De medewerkers zijn erg vriendelijk en de prijsafspraken worden nagekomen. Dat zijn belangrijke dingen en daarover ben ik dus positief! Ik mis echter erg de vroeger nog wel verstrekte service van een schoongemaakte auto na een grote beurt en/of grote reparatie. Ook gratis vervangend vervoer (hoewel de prijs zeer schappelijk was) zou echt bijdragen aan mijn gevoel van service.

Service
Anoniem
22/11/2017
10

Perfecte service, nette en vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
22/11/2017
9

Goed en snel en vriendelijk

Service
Anoniem
15/11/2017
8

Goed service

Service
Anoniem
15/11/2017
7

Zeer prettige dealer die goed doet wat het moet doen. Waar Toyota tekort schiet compenseren ze helaas niet tenzij druk en eisen worden opgevoerd. Komt wel ook echt mede door sommige kromme of gebrekkige regelingen vanuit Toyota maar blijft jammer dat de klant de dupe is

Verkoop
Bob Nieman (Leiden)
15/11/2017
9

Toyota Van haasteren is een zeer accurate dealer met verstand van zaken. De benadering van het personeel is vriendelijke en professioneel. Toyota Leiderdorp denkt mee en en geeft een helder advies. Overal is de ervaring bij hen zeer positief.

Service
Anoniem
13/11/2017
10

Al heel veel jaren vaste klant bij deze dealer en altijd heel tevreden!

Service
Anoniem
13/11/2017
8

Ik ben tevreden over de werkplaatsen de receptie.Het management toont weinig belangstelling voor de klanten. Wij zijn pas weer interessant als wij weer een auto kopen.Bij een vorige garage, waar ik klant was werd wel belangstelling getoond.

Service
Hr. en Mevr. Theunisz (Noordwijk)
13/11/2017
9

Sinds 1983 klant bij van Haasteren, volgens ons zegt dat genoeg

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Deskundig, betrouwbaar en vriendelijke ontvangst. Geldt voor alle medewerkers.

Service
Anoniem
08/11/2017
10

Prima service, kennis en tempo

Service
pb hoogvliet (voorschoten)
06/11/2017
7

correctheid en geen verrassingen.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Ik ben tevreden over de garage.

Service
Anoniem
01/11/2017
8

Nette winkel, aardig personeel goed werk.Een verademing na Toyota Alphen waar ik aardig geflest ben.

Service
Anoniem
01/11/2017
9

Snel en goed geholpen.

Service
(mw) A.L. Kingma (Leiden)
01/11/2017
10

Ik ben al jaren klant bij Van Haasteren. De service is prima. Er wordt goed aangegeven wat er met de auto moet gebeuren. Ook wordt aangegeven (na de controlebeurt) welke eventuele grotere kosten het jaar erop te verwachten zijn). In ons geval zal dat iets met remschijven zijn.De receptie is geplaatst in een open ruimte. De wachtruimte vind ik ronduit ongezellig. Misschien is dat zo omdat er voornamelijk mannen werken. Wel is positief dat iedereen kan werken op een laptop of iPad.Hoewel de bus dichtbij is, vind ik de plaatsing van de garage erg ver weg. Met het openbaar vervoer doe ik er minstens 3 kwartier over. Natuurlijk kan ik een vervang-auto huren, maar ik vind dat erg overdreven. Om naar huis te fietsen voel ik me echt te oud. Bovendien vallen de controlebeurten altijd in het najaar, met 90% risico dat het regent.Er zijn genoeg garages in mijn buurt waar ik naar toe zou kunnen gaan, maar er staat tegenover dat de service van Van Haasteren heel erg goed is.

Verkoop
Paula van Heijningen (Leiden)
01/11/2017
10

ik ben heel goed ontvangen, al bij binnenkomst door de receptionist, daarna door de verkoper hij was ook heel erg vriendelijk, gaaf duidelijke uitleg, en als je dacht is misschien een domme vraag werd die gewoon goed beantwoord zonder enig probleem.Kortom de verkoper verstaat zijn vak en ik ben erg tevreden en mijn auto rijdt heerlijk ik ben er erg blij mee De service is ook goed ben nog gebeld of ik nog vragen had en als ik die heb kan ik altijd terecht Verder was het uitpakken van de auto ook heel erg leuk had ik niet eerder meegemaakt en met het bloemetje die ik heb gehad was ik ook erg blij.

Service
Anoniem
31/10/2017
6

Behandeling en reparatie allemaal prima, auto kwam niet schoon terug. Ik had niet verwacht dat de auto schoon terug zou komen, maar schijnbaar is dat wel gebruikelijk........

Service
Anoniem
25/10/2017
9

We zijn al jaren lang klant bij Van haasteren, tot volle tevredenheid

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Altijd zeer tevreden, er worden geen werkzaamheden uitgevoerd die niet nodig zijn, en de prijzen zijn heel redelijk.

Service
Anoniem
25/10/2017
9

Een zeer prettig bedrijf, goeie en snelle service. Duidelijk in wat ze gaan doen bij een keuring en wat ze hebben gedaan. Mooie showroom met een mooi zitje waar je kan werken totdat je auto klaar is.

Service
Anoniem
25/10/2017
10

Alles wordt keurig van te voren besproken en daarna top uitgevoerd.

Service
Mw. E. Scheren (Leiden )
25/10/2017
10

Ik ben al jaren trouwe klant bij Van Haasteren Motors en ik kan niets anders zeggen dan dat ze TOP service leveren en zeer klantvriendelijk zijn!! Ze verdienen hiervoor een pluim!.

Service
W.H.Leidsman (Den Haag)
25/10/2017
9

Top bedrijf. Klantvriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
18/10/2017
9

Ben al 30 jaar klant; ben zeer tevreden over werkwijze van en relatie met van Haasteren.

Service
JW Zee (Leiderdorp)
18/10/2017
9

Al heel lang naar tevredenheid cliënt.

Service
mevr marjolyn van wieringen (leiden)
18/10/2017
9

medewerkers receptie geven uit zichzelf extra service, TOP, ook was auto op verzoek eerder klaar dan gepland.

Verkoop
(mw) Happy Koops (Leiderdorp)
04/10/2017
9

Hoge vakkennis, betrouwbare en snelle service, persoonlijke benadering

Service
A.P.J.Gijben (Leiden)
29/09/2017
10

Omdat je daar ontzettend klantvriendelijk wordt geholpen en de onderhoudsbeurt naar wens wordt gedaan

Service
Cor van der Mije (Leiderdorp)
27/09/2017
10

Correct uitgevoerd volgens afspraak en nuttige toelichting gekregen

Service
Anoniem
14/09/2017
10

Ben al zo'n 30 jaar een zeer tevreden klant.

Service
J. van den Braak (Leiden)
13/09/2017
10

Zeer klantgericht, deskundig advies en men komt de afspraken na.

Service
Jeroen Kanis (Oegstgeest)
13/09/2017
9

Vlotte, goede en aardige hulp.

Service
Anoniem
07/09/2017
9

betrouwbaar, de eigenaren communiceren met de klant en geven de indruk van eerlijkheid zonder mooipraterij.

Verkoop
Marcel Roodenburg (leiden)
06/09/2017
9

zeer vriendelijke verkopers goede service

Service
Coendert Peet (Leiden)
31/08/2017
10

Uitstekende dealer. Goed personeel. Komen afspraken na. Vooraf kosten beurt bekend en achteraf geen verassingen bij afrekenen.

Service
Anoniem
30/08/2017
10

Vriendelijk en attent

Service
Mevr. M. Schoonderwoerd (Leiden)
29/08/2017
9

Omdat ik tevreden ben met de service en ik direct geholpen wordt als er iets mis is met de auto en dat snel opgelost kan worden en anders op korte termijn een afspraak kan maken.

Service
Mevr Bovenkamp-Huigen (Voorschoten)
25/08/2017
10

Zeer tevreden.

Verkoop
Anoniem
23/08/2017
9

Een rustige klantvriendelijke benadering.

Service
PIm Perquin (Leiden)
23/08/2017
9

Zeer vriendelijke receptie en deskundig uitleg over de gedane verrichtingen.Vooraf duidelijke afspraak gemaakt over de te verwachten kosten. Auto keurig op tijd en in nette toestand afgeleverd.Kortom een zeer prettig autobedrijf.

Verkoop
Anoniem
18/08/2017
9

zeer prettige en vakkubdige medewerkers. en de service is zeer goed

Service
L. Hendriks (Voorschoten)
17/08/2017
9

Wij zijn al jarenlang klant en zeer te spreken over professionele en ook vriendelijke service van medewerkers! Voor ons een goed en betrouwbaar adres!

Verkoop
H.G.Verver (Leiden)
16/08/2017
9

Vriendelijke en duidelijke uitleg

Service
Anoniem
10/08/2017
10

Deze garage bevalt mij erg goed.Het personeel is erg vriendelijk,kundig en behulpzaam.

Service
Bram Bavelaar
09/08/2017
9

De dealer is klantvriendelijk, levert goed werk, is transparant en denkt mee met de klant.

Verkoop
Cor van der Reijden (leiden)
09/08/2017
9

ik kom inmiddels al ruim 25 jaar bij deze dealer en nog steeds tot volle tevredenheid , ik beveel hem daarom ook van harte aan.het is een bedrijf waar de klant nog herkent en erkend wordt, dit geeft een vertrouwd gevoel.

Service
Alex Bosma (Noordwijk)
07/08/2017
9

Vriendelijk, geduldig, behulpzaam, correct.

Verkoop
Anoniem
02/08/2017
10

Goede service en advisering

Service
Anoniem
02/08/2017
10

De service was uitstekend! Goed was dat ze zelf ontdekt hadden dat de airco niet goed meer koelde. Wat fantastisch was, was dat ze de auto terug hadden gebracht omdat dat voor mij met twee kinderen lastig is.

Service
Anoniem
02/08/2017
9

vriendelijk, duidelijk, behulpzaam

Service
Anoniem
02/08/2017
8

Goede deailer

Service
Anoniem
02/08/2017
7

Vaste prijzen

Service
Ben van den Berg (Hazerswoude R.D.)
02/08/2017
10

Bij Van Haasteren zijn alle medewerkers behulpzaam en vriendelijk, en geven je het gevoel dat je als een koning behandeld wordt !!

Service
J.H.Gombert (Leiden)
02/08/2017
9

Altijd prettige persoonlijke contacten, goede uitleg en voorlichting over de te verrichten werkzaamheden, en altijd zijn de werkzaamheden /beurten goed uitgevoerd.

Service
M.D. Stevens (Bergschenhoek)
02/08/2017
9

Dit is de eerste dealer - van een rijtje van een stuk of tien - waar ik nog nooit klachten heb gehad, nu inmiddels zo'n 15 jaar. Ik woon in Bergschenhoek - ruim een half uur rijden van Leiderdorp - maar ik ga niet naar de dealers die dichterbij gehuisvest zijn. Het mooie cijfer is dus ook een klacht over de voorgangers. Maar van Haasteren verdient het ook door hun zeer klantgerichte houding; geen van de medewerkers hebben wij ooit betrapt op iets dat naar oneerlijkheid zweemde. Gewoon een prima bedrijf met vakmensen.

Verkoop
Wim Schellekens (Leiderdorp)
02/08/2017
10

Toyota van Haasteren is een garage en een dealer die ik zeer kan aanbevelen!Voor mij is primair belangrijk dat de medewerkers competent zijn en mijn auto goed kennen, goede voorlichting kunnen geven en bij problemen adequaat kunnen helpen.Daarnaast vind ik het erg plezierig als ik snel terecht kan. Mijn ervaring is dat ik - indien enigszins mogelijk - direct wordt geholpen en ter plaatse kan wachten.Ten slotte: het zijn erg plezierige mensen, steeds toegankelijk en met een prettig contact.Competentie, snelheid, prettig contact: Van Haasteren, Toyotadealer en garage in Leiderdorp!

Verkoop
Wik Horn (Leiderdorp)
28/07/2017
9

Uitstekende service, goed en behulpzaam personeel. Technisch is alles in orde.

Service
W. van der Leek (Leiderdorp)
27/07/2017
10

Prima service in meerdere opzichten, ontvangst, uitleg werkzaamheden, koffie,....

Service
Anoniem
26/07/2017
9

Normale mensen welke weten waar ze over spreken.Niet een Gladjanus/Beunhaas (welke ik wel zie bij Toyota Dealers in omgeving Rotterdam) welke je komt helpen.Er word tijd voor je genomen en je voelt je welkom.Geen duistere taal welke je niet begrijpt, en ook geen vage kosten welke je niet kan verklaren. Ga zo door!!

Service
Bouwmeester (Voorhout)
26/07/2017
9

Goede vriendelijke service

Service
Ciska Rhijnsburger - Snel (Oegstgeest)
26/07/2017
10

Als vrouw alleen bouw je op de zekerheid die van Haasteren biedt.Telkens ben ik tijdig geïnformeerd en klopte de begroting bij de reparatie.Ik zal een ieder vertellen welke een goede garage van Haasteren is.

Service
Anoniem
24/07/2017
9

Omdat de mensen beleefd zijn en de service zeer goed is.

Service
Gerard Lefeber (Oegstgeest)
24/07/2017
9

Vriendelijk, behulpzaam en vakkundig, zo word je altijd ontvangen en geholpen. Dat geeft heel veel vertrouwen, van Haasteren is een heel klant vriendelijk bedrijf.

Service
Jan de Bruijn (Noordwijkwerhout)
24/07/2017
9

Hele fijne zaak prima geholpen de reparatie duurde langer vooraf kosten raming gehad .De huur auto mocht blijven en voor 1dag gerekend top .

Service
Lianne Pol (Leiderdorp)
24/07/2017
8

Het is een prettige sfeer, fijne mensen aan de balie. Ze leggen alles goed uit en bellen op tijd met opmerkingen en vragen. Dit heb ik als zeer prettig ervaren en geeft mij een fijn gevoel dat mijn auto weer helemaal in orde is.

Verkoop
Tim Meijers (Leiderdorp)
20/07/2017
9

Goede service, dienstverlenend en persoonlijk

Service
Anoniem
17/07/2017
8

Klantvriendelijk en goede service

Service
mw. C.B. Laken (Oegstgeest)
13/07/2017
8

ik vind van Haasteren een prima garage waar ik al vele jaren kom, altijd tot tevredenheid word bediend en waar de informatie altijd duidelijk is; het is bijzonder prettig dat ik daar tijdens de werkzaamheden kan wachten

Verkoop
Anoniem
12/07/2017
10

Vol lof, goede verhouding prijs/kwaliteit, uitstekende service en bediening

Verkoop
Bert de Kroon (Leiderdorp)
12/07/2017
9

Vriendelijke verkopers, goede ontvangst en service. Zeker niet het gevoel dat verkopers zich opdringerig gedragen, nemen alle tijd voor de klant en beantwoording van zijn vragen.

Service
Anoniem
30/06/2017
5

Los van de kwaliteit van de onderhoudsbeurten rekent deze toyota geen concurrerende prijzen. Per band was ik 100 euro meer kwijt dan ik bij een ander bedrijf had moeten betalen. Als vaste klant voel ik mij flink getild!

Service
Anoniem
30/06/2017
5

Los van de kwaliteit van de onderhoudsbeurten rekent deze toyota geen concurrerende prijzen. Per band was ik 100 euro meer kwijt dan ik bij een ander bedrijf had moeten betalen. Als vaste klant voel ik mij flink getild!

Service
Huib Buitenbos (Leiden)
30/06/2017
9

Klantvriendelijk, goede service, correcte behandeling, punctueel

Service
Huib Buitenbos (Leiden)
30/06/2017
9

Klantvriendelijk, goede service, correcte behandeling, punctueel

Service
J.Durieux (Leiden)
30/06/2017
10

We worden er zeer vriendelijk ontvangen.

Service
Mevr. de Bolster (Voorhout)
30/06/2017
9

Vriendelijke mensen en goede service

Service
kees ligtvoet (voorhout)
21/06/2017
8

klantvriendelijk, behulpzaam en als toetje een schoon gewassen auto mee naar huis

Service
Peter Schoof (Leiderdorp)
21/06/2017
9

Het is eigenlijk een 9,5. Uitstekende service, denkt klantgericht en met de klant 'mee'. Aardige en vriendelijke medewerkers

Service
Ton van Schie (Leiden)
21/06/2017
9

Het zou wat mij betreft een 10 kunnen zijn. Maar er moet natuurlijk ruimte zijn om ergens nog iets te verbeteren.

Service
Wim van Saarloos en Nynke Smits (Leiden)
21/06/2017
10

De service is altijd prima: snel, alles klopt altijd, vriendelijk. Weinig plekken waar de klant nog zo als koning wordt behandeld. Ik zou best eens een ander merk willen rijden, maar doe dat niet, puur en alleen vanwege de betrouwbaarheid van Van Haasteren Motors in Leiderdorp.Tja, over het merk eigenlijk ook geen enkele klacht.

Verkoop
Gabrielle Stanmore (Leiden)
20/06/2017
9

Goede ontvangst, goede suggesties, geduldig aanhoren van vereisten van klant. Bij ontvangst tweedehandse/nieuwe auto
altijd een bloemstuk erbij. Ook altijd langs kunnen voor raad van werkplaatsmedewerkers, die mee naar auto lopen om dingen
uit te leggen. Echt Top! Ook een telefoontje na of alles naar tevredenheid is uitgevoerd, na koop of na onderhoudsbeurt.
Zeer attent, altijd.

Service
Josephine Stouten (Leiderdorp)
20/06/2017
10

Super vriendelijke en deskundige medewerkers

Service
Jacques v.d. Hulst
09/06/2017
9

Goede service en de afspraak is gewoon optijd nagekomen.
Overleg geweest over de werkzaamheden en ook zo uitgevoerd.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
9

Ik ben zeer goed geholpen met het kiezen van mijn nieuwe Toyota. De opties en de mogelijkheden en beperkingen, zijn uitgebreid aan de orde geweest. Ik ben zeer tevreden over mijn auto omdat de verwachtingen die ik had, uitstekend worden waargemaakt.

Verkoop
Anoniem
07/06/2017
10

Gastvrij en klantvriendelijk

Service
Anoniem
31/05/2017
10

Ik ben zeer tevreden over de behandeling, klantvriendelijk, goede uitleg, service

Verkoop
Dick Rook
31/05/2017
10

Zeer vriendelijk .Erg geduldig.Zeer netjes alles afgehandeld .Erg leuke manier dat de auto in gepakt stond. Nog nooit mee gemaakt bij een toyota daeler in 30 jaar . De verkoper was super, een dikke pluim!!!

Service
Anoniem
26/05/2017
8

Vriendelijke en goede service. Duidelijke kostenopgave.

Service
strijk (leiden)
26/05/2017
8

Vriendelijk, persoonlijk hetgeen ik belangrijk vind

Verkoop
Anoniem
23/05/2017
10

Van Haasteren is een prettige garage met vriendelijke professionele medewerkers. Zaken doen zowel voor een nieuwe auto als voor onderhoud is altijd correct en transparant. Toen mijn moeder, al op leeftijd, een nieuwe garage zocht voor haar 12 jaar oude Mazda was ze ook welkom. Haar een nieuwe auto verkopen lag niet in de lijn der verwachtingen en toch werd ze prima geholpen met alle mogelijke service. Van Haasteren is een familiebedrijf niet alleen een ondernemende familie maar een bedrijf waar je de auto van je ouders en kinderen ook prima kunt laten onderhouden.

Verkoop
Anoniem
17/05/2017
9

Vriendelijke dealer, bereid om te luisteren, kon lange proefrit maken, maakt van overdracht auto een belevenis

Service
Anoniem
17/05/2017
9

zeer betrouwbaar en nooit gedoe als er eens iets misgaat. ik woon in zoetermeer en zou daar ook prima terecht kunnen bij de toyota dealer. maar vanwegen mijn tevredenheid over van haasteren ga ik gewoon naar leiderdorp.

Service
Anoniem
17/05/2017
10

uitstekende dienstverlening en benadering der klanten zonder opdringerig te zijn. Men draagt een goede sfeer uit met ook een hartelijke ontvangst.

Service
mw.h.burgers (leiderdorp)
17/05/2017
9

keurige garage met vriendelijk personeel. het geheel maakt een betrouwbare indruk. degelijk, zoals een garage moet zijn.

Verkoop
an van roosmalen (Leiden)
10/05/2017
10

Alles verliep naar wens
de sfeer is er prettig
de mensen (verkopers e.a.) zijn deskundig en aardig
afspraken werden nagekomen
Fa. van Haasteren werd mij aanbevolen door diverse vrienden
De Yaris en ik zijn goede vrienden inmiddels.

Service
Anoniem
10/05/2017
8

goede service, deskundig

Service
Anoniem
03/05/2017
8

Kundige ervaren en beleefde medewerkers, heb veel
Vertrouwen in deze garage

Service
Dhr. A.W. Ploeg (Leiden)
03/05/2017
10

We zijn al jaren klant bij van Haasteren en de service is prima met een goede persoonlijk contact.

Service
E.Nap (Leiderdorp)
03/05/2017
7

De behandeling bij aankoop correct.
De behandeling bij de eerste servicebeurt minder.
Vanaf dat moment heb ik onderhoud laten plegen door een ander bedrijf.

Service
Jo Nabuurs (Oegstgeest)
03/05/2017
9

De ontvangst door de receptie is uitstekend. Ik werd tussendoor correct op de hoogste gesteld van een kleine extra
kostenpost ( nieuwe ruitenwissers vanwege de versleten, harde 'wipers'. De rekening na het onderhoud werd
deskundig en zeer beleefd toegelicht.

Service
Anoniem
26/04/2017
8

Ik heb ruim 20 jaar ervaring met Van Haasteren i.v.m. het onderhouden van mijn auto.
Al die jaren ben ik op een correcte wijze geholpen.

Service
J. van der Linden
26/04/2017
10

Vriendelijk correct en professioneel. Kom ik (te laat op afspraak ) om banden te laten verwisselen is iedereen zo vriendelijk en bij het wegrijden zie ik dat ze direct de zomertijd hebben ingevoerd op het klokje in de auto. Hoe attent! (Ik moest nog steeds opzoeken hoe het ook al weer werkt)

Service
Rob Sloos (Leiden)
26/04/2017
9

Betrouwbaar, deskundig, flexibel, representatief, hoge kwaliteit

Service
J.a.w. Bonte (Leiden)
19/04/2017
9

Ik word al 15 jaar netjes en correct geholpen bij van haasteren

Service
mevr j van straten (leiderdorp)
19/04/2017
8

omdat ik vertrouwen heb in het bedrijf en ik altijd prettig word geholpen

Service
Anoniem
13/04/2017
9

goede service, heldere informatie over werkzaamheden, keurige aflevering

Service
Jan Heijnis (Leiderdorp )
12/04/2017
10

Reeds 37 jaar klant. Altijd tot volle tevredenheid.

Service
N. Ober (Leiden)
12/04/2017
8

Prettige mensen. Toegankelijk in de omgang.

Service
M Kroes (Leiden)
06/04/2017
8

Goede service.
Onlangs onverwacht een lekke band.
Kon direct en zonder afspraak gerepareerd worden, en tegen een goede prijs.

Service
Ellen verbaan (Voorschoten)
05/04/2017
10

Het personeel is vriendelijk en heel klantgericht. Niets is teveel voor hen. Wacht altijd gezellig tot de reparatie gereed is.

Service
Jan van Dijk (Voorschoten)
05/04/2017
9

Prima dealer, goede service en persoonlijke aandacht.

Service
Anoniem
30/03/2017
9

Tijdens het uitvoeren van de werkzaamheden (APK, kleine beurt en vervangen Airbag (terugroepactie), zou ik een leenfiets krijgen. Omdat het zo regende stelde een medewerker voor mij even met de auto naar de plaats van de bestemming te brengen. ook werd ik weer keurig opgehaald. De monteur belde mij omdat er nog wat extra werkzaamheden uitgevoerd moesten worden. Daarvan kreeg ik een uitleg en kostenoverzicht. Sommige reparaties waren noodzakelijk voor de APK, andere niet. Ik kon mijn wensen aangeven over de niet noodzakelijke reparaties.

Verkoop
Mw. S.Lampoe (Leiden)
27/03/2017
10

Klantvriendelijk, goede service en een warm ontvangst

Service
Anoniem
23/03/2017
8

Een goede dealer, daar zijn de prijzen ook naar.

Verkoop
Anoniem
23/03/2017
9

Deskundig personeel dat goed luistert naar de wensen van de klant en moeite doet om oplossingen te vinden.

Verkoop
Frieke v Egmond v Delft (Rijnsburg )
23/03/2017
9

Eerlijk tegenover klant en ook een gezellig praatje.
Wat ik wel eng vond was ,dat de nieuwe auto onder het Zwarte doek zat met daarvoor een bloemetje .
Omdat we de laatste weken 4 overledenen in ons dorp hadden gehad , deed dat zwarte doek en een bloemetje er voor even een naar gevoel . Beter een andere kleur doek nemen , staat wat mooier .

Service
V Hollebeek (Rijnsburg)
23/03/2017
10

Snel,kundig, vriendelijk, netjes

Verkoop
H .Braxhoven (Leiden)
20/03/2017
10

klantvriendelijk,goede uitleg en nemen de tijd voor je.

Verkoop
Ted Kool (Rijswijk)
20/03/2017
9

Mijn ervaring aldaar

Verkoop
Anoniem
16/03/2017
10

Al jaren onze vaste garage tot volle tevredenheid.

Service
C.J. Frijlink van der Honing (Leiderdorp)
16/03/2017
8

Dealer is service bereid en klantvriendelijk. Prettig garage bedrijf.

Service
M Brandenburg (Leiderdorp. )
16/03/2017
10

Ik raad de dealer aan omdat ze heel klantvriendelijk zijn, en ik nooit problemen hebt gehad.

Service
C.A POUW (ROELOFARENDSVEEN)
14/03/2017
10

omdat ik daar mijn daar ok gekocht heeft

Verkoop
Anoniem
09/03/2017
8

Prima garage, vriendelijk, behulpzaam en attent

Service
Ger Vermont (Zoeterwoude)
09/03/2017
8

De service en behandeling van mijn problemen worden altijd snel opgelost.
Ik kan ook binnenlopen en vragen of er direct hulp geboden kan worden en meestal gebeurt dat dan ook.
De uitstraling van het personeel is altijd vriendelijk en behulpzaam.

Service
A.K.Jitan (Leiden)
08/03/2017
6

uit voorzichtigheid

Service
Erna van Belkum-Maasdijk (Rijnsburg)
08/03/2017
10

Vriendelijk, goed luisterend, perfecte afhandeling, snelle services, goede garantie.

Service
Wim van der Kroft (Leiderdorp)
08/03/2017
9

Altijd prima tevreden over de service en werkzaamheden van Van Haasteren Motors

Service
Ria van Diepen (Leiderdorp)
06/03/2017
10

De afspraken zijn precies uitgevoerd zoals afgesproken en altijd een aardige benadering

Service
Anoniem
01/03/2017
10

Vanuit mijn vorige woonplaats (Ede) was mij duidelijk dat Toyota een heel goed concept heeft. Dat blijkt in Leiderdorp niet ander. Je koopt niet alleen een auto, maar een heel systeem dat er achter zit. Overal is aan gedacht.

Verkoop
Anoniem
01/03/2017
9

Je wordt op een persoonlijk en aardige wijze geholpen, zonder opdringerig te zijn.

Service
Anoniem
01/03/2017
8

De dichtstbijzijnde dealer

Service
FreitAg (Leiden)
01/03/2017
7

Zucht zucht:
Bijna 700 euro voor enkele m.i. Eenvoudige reparaties
Bijna 2 uur later dan de afgesproken ophaaltijd, wat meer dan 45 min wachten betekende

Service
Anoniem
22/02/2017
9

goede service en klantvriendelijk

Service
Henk van den Hil (Noordwijkerhout)
22/02/2017
9

Deze vraag heb ik al eerder beantwoord. Resumerend: heel prettige en klantvriendelijke ontvangst en desgevraagd de uitleg van de servicemonteur

Service
P. Lange
22/02/2017
10

klantvriendelijk, vakkundig, betrouwbaar.
Duidelijke prijsopgave, goede communicatie

Service
S. Hettyey
22/02/2017
10

Alles is altijd in orde.

Service
L. V.d. Werff
21/02/2017
8

Prima uitleg en service. Receptionist nam zelfs de tijd om een ritje te maken bij een vraag over het schakelen! Had daarna een zeer bruikbaar advies. Petje af!

Verkoop
Theo den Haan (Rijnsburg)
20/02/2017
10

Deze dealer is uiterst bekwaam, is deskundig en zeer klantvriendelijk.
Bij vragen wordt zeer discreet gehandeld aan de hand van relevante informatie.
Ik acht mijn Toyota dealer zeer betrouwbaar!

Verkoop
Harry Visseren (Leiderdorp)
14/02/2017
10

We ervaren het als een fijn bedrijf waar je persoonlijk benaderd wordt. De mensen bij de receptie kennen de klant echt. Dat merk je bij binnenkomst. Het is dan wel mijn eerste Toyota, maar mijn vrouw rijdt al jaren een Toyota van Van Haasteren. Het bedrijf heeft ons vertrouwen gewonnen door hun manier van werken.

Verkoop
Peter (Leiderdorp)
14/02/2017
9

Proactieve houding; maken een beleving van het bezoek aan de showroom

Service
Anoniem
06/02/2017
10

Tot nu toe ben ik altijd zeer tevreden geweest over deze dealer. De reden dat ik helemaal naar Leiderdorp ga voor reparatie enz. zegt genoeg!

Service
Dhr. A.R.Stolkwijk (Leiderdorp)
01/02/2017
9

Ik heb het al een paar keer gezegt Word zeer netjes gehopen

Service
Patrick (Leiden)
16/01/2017
7

Ben tevreden als nieuwe klant. Goede service tot dusver. Relatie moet opgebouwd worden

Service
Arjan haagen (zoeterwoude)
11/01/2017
9

Klantvriendelijk en goede informatie over de werkzaamheden en nota

Verkoop
Ruud Stikkelbroeck (Oude Wetering)
04/01/2017
10

Dealer is vakkundig en betrouwbaar en er staat een enthousiast team dat uitstraalt dat er een prettige werksfeer hangt.

Service
H.Snijers (Leiden)
28/12/2016
8

Vriendelijke banadering klanten,afspraken worden goed nagekomen,goede service.

Service
Joost Juffermans (Leiderdorp)
28/12/2016
9

betrouwbaar

Service
J.R.de Groot (Noordwijk)
14/12/2016
8

Ben tevreden over de geleverde werkzaamheden.

Service
N.Roos (Leiderdorp)
01/12/2016
8

Mijn vrouw heeft de auto gebracht voor een fabrieks fout tevens een winterservicebeurt. Alles is goed verlopen mijn vrouw is thuis gebracht en weer opgehaald voor de auto te halen. Goede services.

Service
René Zevenbergen (Rotterdam)
01/12/2016
10

De correctheid, vriendelijkheid, service, stiptheid, flexibel voor de klant, werkzaamheden, rust onder het personeel.
Kortom, voor mij perfect.

Service
Anoniem
30/11/2016
10

Ik ben zeer tevreden hoe ik behandeld wordt. Advies krijg. Hier is de klant koning.

Service
De Vink Restauratiewerken BV (Leiderdorp)
30/11/2016
8

Indien nodig altijd gelegenheid tot een gesprek om tot een ieders tevreden te zijn met de uitslag

Service
Harry de Boer (Voorschoten)
23/11/2016
10

mooie zaak, goede service en vakkundig. klantvriendelijk personeel

Service
L. van Schagen (Leiden)
23/11/2016
8

service en klantvriendelijkheid

Service
Theo den Haan (Rijnsburg)
14/11/2016
9

Ik ben zeer tevreden met mijn dealer omdat deze uiterst betrouwbaar is en deskundig werk aflevert. Ze zijn ook klantvriendelijk en dat vind ik erg belangrijk.

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Goede service. Betrouwbaar

Service
Anoniem
10/11/2016
10

Dealer geeft veel vertrouwen.

Service
Dhr. W.Leidsman (Den Haag)
10/11/2016
9

Betrouwbaar en vriendelijk.

Service
P.A.M. van Overloop (Leiderdorp)
10/11/2016
9

puncktueel uitgevoerde opdracht, vakbekwaam personeel

Service
Annelou Kingma (Leiden)
08/11/2016
10

Vriendelijk, vakkundig, ik ben goed op de hoogte gesteld, uitstekende hulp en passend advies. Bovendien ben ik met het kiezen van een goede Toyota verzekering geholpen. Eigenlijk met alles tevreden, behalve........met de ligging van de garage. Het is voor mij meer dan een uur reizen, inbegrepen het lopen vanaf de bus. Ik moet een andere regeling gaan treffen. Een auto voor een paar dagen lenen/huren vind ik onnodig, maar de ligging van de garage is voor mij 'een mijl op zeven.'

Service
Ellen Verbaan (Voorschoten)
24/10/2016
10

Je voelt je als klant zeer welkom. Je wordt goed geholpen en de mensen zijn zeer vriendelijk en attent.

Service
Aad Voskuil (Zoeterwoude dorp)
20/10/2016
10

Correcte vriendelijke ontvangst, houdt zich aan afspraak en geeft goede informatie

Service
L van Slingerland (Leiderdorp)
07/10/2016
9

Ik ben erg tevreden over de goed uitgevoerde onderhoudsbeurten van mijn Toyota Aygo en de klantvriendelijkheid.

Service
Gita (Leidschendam)
05/10/2016
10

Top service

Service
Henk Broekzitter (Leiden)
05/10/2016
10

Vriendelijke en correcte ontvangst bij de receptie, altijd een nagenoeg nieuwe leenauto mee, er worden geen overbodige reparaties uitgevoerd en zelfs door mij aangedragen problemen waarvan ik bij inlevering van de auto melding heb gemaakt maar die volgens de werkplaats niet zijn aangetroffen, zijn verholpen. En de nota was nog ruim een tientje lager dan vooraf aangegeven!

Service
Anoniem
27/09/2016
10

vriendelijk betrouwbaar hulpvaardig en deskundig

Service
Joe en Margret Kong (Voorschoten)
22/09/2016
10

Wij zijn zeer tevreden over de service, de werkzaamheden en de vriendelijkheid! Daarom kopen wij al 30 jaar onze auto`s daar en bevelen hen bij een ieder aan.

Service
Anoniem
21/09/2016
9

zeer prettige garage met meedenkende medewerkers.

Service
mevrouw Janssen (ledien)
01/09/2016
10

vriendelijk behulpzaam deskundig

Service
Anoniem
17/08/2016
8

Correct, duidelijke afspraken, goed uitgevoerd.

Service
Dhr. T.G.H.Flenterie. (Voorschoten.)
08/08/2016
10

Ik ben zeer tevreden over mijn dealer.
Je wordt er altijd erg vriendelijk ontvangen.
Men is altijd wel in voor een praatje.
Dus kort gezegd: "Een fijne en prettige klantvriendelijke dealer".

Service
Dhr. C.Donker (Noordwijk )
04/08/2016
7

Een beurtje waarin alleen olie wordt vervangen en de pakking vind ik aan de prijs voor €170,-

Service
Verkuilen (Voorschoten)
04/08/2016
9

Prima service en betrouwbare garage

Service
E. Schipaanboord (Teylingen)
03/08/2016
9

Serviceniveau is zeer hoog evenals flexibiliteit. Kwaliteit is goed

Service
Ruud Stikkelbroeck (Oude Wetering)
03/08/2016
10

zeer professionele medewerkers die samen met de directie uitstralen dat ze een echt team zijn.

Service
Anoniem
27/07/2016
8

ik vind het een goede garage

Service
Dhr.r.nienkemper (Leiden)
27/07/2016
8

Goede afspraken en serviese

Service
W.DECHERING (LEIDEN)
27/07/2016
9

AFGELOPEN APK KEURING BRACHT IK EEN VUILE AUTO, NIET GEWASSEN . TOEN IK HEM TERUGKREEG HAD HIJ EEN WASBEURT GEHAD. HIJ STRAALDE EN IK OOK. GOEDE SERVICE

Service
Anoniem
14/07/2016
10

Uitstekende service, goede uitleg en vakbekwaam en dan ook de service die ze in
mijn geval leverde met naar huis brengen,

Service
kees ligtvoet (voorhout)
14/07/2016
8

omdat ze op alle fronten goed zijn

Service
Anoniem
13/07/2016
8

Vriendelijke ontvangst, kleinschalig bedrijf, waar men in goede harmonie met elkaar samenwerkt en vakkundige uitleg van uit te voeren en gevoerde werkzaamheden.

Service
Dhr. G.W.M. Lefeber (Oegstgeest)
13/07/2016
9

Bij deze dealer krijg je steeds het gevoel:" Klant is koning " en dat is een heel prettig.

Verkoop
Dhr. M. van der Keur (Leiden)
13/07/2016
10

Persoonlijke aandacht en een zeer goede service.

Service
Dhr.R.Majolee (Leiden)
13/07/2016
10

Na al jaren bij deze dealer te zijn, hebben we een hele goede band op gebouwd, zodat ook mijn dochter en schoonzoon hier auto's hebben gekocht.

Verkoop
Anoniem
06/07/2016
9

Niets te klagen gehad, alles is prima verlopen

Verkoop
Mevr. Vledder-Zaritska (Leiden)
06/07/2016
9

Nette behulpzame Toyota dealer,die betrouwbaar overkomt.

Service
Anoniem
29/06/2016
10

Alle medewerkers hebben een klantgerichte instelling en denken bij reparatievraagstuk met je mee!

Verkoop
Anoniem
23/06/2016
10

Goede dealer, servicegericht, deskundig, beste auto's de er zijn

Service
F.T. van Bruggen (Lisse)
22/06/2016
10

Al bijna 20 jaar bij deze garage en tot op heden zeer tevreden over de service en altijd duidelijkheid over de uit te voeren werkzaamheden en de kosten daarvan

Service
J. Tensen
22/06/2016
10

Doet wat is afgesproken en behandeld de klanten altijd even correct en vriendelijk.

Service
Chantal Roozen (Aalsmeer)
20/06/2016
10

er is nooit iets te veel gevraagd, ook als het niet meteen begrijp dan wordt het nogmaals verteld

Service
Anoniem
15/06/2016
9

Zeer klantvriendelijk en professioneel.

Service
Anoniem
15/06/2016
9

De dealer is heel erg klant gericht. Zeker in de huidige tijd vind ik dat je dat niet overal meer krijgt. Het is een open en betrouwbare dealer met duidelijke communicatie naar de klant toe.

Verkoop
Anoniem
08/06/2016
10

Correcte behandeling en altijd een duidelijke uitleg. Goede offerte en een rustige benadering. Nooit opdringerig. Een zeer fijne garage.

Service
Anoniem
08/06/2016
10

De klantgerichtheid van deze dealer is uitstekend. Men attendeert de klant telefonisch op het feit dat de toyota aan een servicebeurt toe is en ter plaatse overlegt men over de noodzakelijke herstelwerkzaamheden, veiligheid, kosten en garanties.
De service en accuratesse is uitstekend.

Service
C. Rhijnsburger (Oegstgeest)
08/06/2016
10

Omdat ze super zijn.

Verkoop
Anoniem
06/06/2016
2

Leverbetrouwbaarheid onder is de maat, te lang wachten op een onderdeel die verkeerd was geleverd! en deze is(maand later) nog niet geleverd.
Andere afwijkingen bij de aflevering zijn ook nog niet gecorrigeerd.
Communicatie voor de levering van de auto was erg passief en slecht! veel onderlinge miscommunicatie.
Dit alles heeft het pret van een 'nieuwe auto kopen' bedorven.

Wij vinden het erg jammer dat onze eerste kennismaking met TOYOTA zo is gelopen, we hadden echt andere verwachtingen!

Service
E Wubben ( Voorschoten )
02/06/2016
7

Geen problemen kwestie van vertrouwen

Service
Anoniem
25/05/2016
8

over het algemeen is de service bevredigend; een iets snellere afhandeling zou prettig zijn. Het bevreemdt mij dat vervangende remlokjes voor mijn Camry niet in voorraad waren, zodat ik daarvoor nog een keer terug moest komen.
- Het aanbrengen van de remblokjes ging nog gepaard met een spotchecque van de APK-keurder zodat tenslotte de gehele middag voor mij verloren ging

Service
Anoniem
18/05/2016
10

Ik word goed geholpen, zeer klant vriendelijk, goede uitleg, fiets of auto mee indien eigen auto in de garage is.

Service
Der. R.A. Witte Braam (Leiden)
11/05/2016
9

Door de uitstekende vriendelijke benadering van mij als klant vind ik de waardering een 9 waard.

Verkoop
Rob Sloos (Leiden)
11/05/2016
9

Constante kwaliteit en deskundigheid!

Service
Anoniem
04/05/2016
9

Prima en netjes geholpen

Service
Dhr P Scheren (Leiden)
04/05/2016
4

Het is een heel prettige dealer altijd de tijd voor een vriendelijk gesprek en in mijn geval goede service al vele jaren

Verkoop
M van Duuren (Leiden)
04/05/2016
10

De dealer neemt alle tijd met de klant en geeft uitleg waarop eventueel een betere keuze gemaakt kan worden. Tevens voelt de klant zich dan meer ontspannen door zekerheid te geven van een goede aankoop.

Service
Anoniem
29/04/2016
8

Service en betrouwbaarheid

Service
Anoniem
29/04/2016
9

Uitstraling is goed bekwaamheid

Service
C.G.van der Plas (Leiderdorp)
29/04/2016
9

Omdat mijn Prius vakkundig wordt onderhouden

Service
Ellen verbaan (voorschoten )
29/04/2016
10

Personeel altijd vriendelijk en correct. Service geweldig.

Service
Mevrouw Janny van der Horst- Platteel (Leiderdorp)
20/04/2016
10

i.v.m. de service, betrouwbaarheid, kennis en vriendelijkheid

Service
Koos Michel (Voorschoten)
19/04/2016
9

correcte behandeling, goede prijsindicatie, goede service, nakomen afspraken, snelle afhandeling

Service
Anoniem
18/04/2016
10

Professioneel en vriendelijk

Service
Anoniem
18/04/2016
9

Altijd correcte behandeling. Prettig aan de telefoon, prettig geholpen aan de balie.
Vertrouwde garage.

Service
E.E. Scharis (Leiderdorp)
14/04/2016
10

gewoon een top dealer

Service
Jan Klerks (Leiden)
13/04/2016
10

ER wordt accuraat gewerkt. Wat verder opvalt als je er bent is de goede sfeer tussen eigenaren, deskpersoneel, hoofd werkplaats en monteurs. Ik zie er ook al jaren dezelfde mensen. Dat schept vertrouwen.

Service
Anoniem
06/04/2016
8

Vakkundig, betrouwbaar, vriendelijk.

Service
Nico Roos (Leiderdorp)
30/03/2016
9

Goede service. Prettig ontvangst. Breng en haal service ook makkelijk.

Verkoop
Anoniem
23/03/2016
9

Wij zijn uitermaten te vrede met de behandeling bij deze dealer.
Zoals ik al zei wij zijn een blijde Toyota rijder.

Service
M . van geest (oude wetering )
23/03/2016
9

Tevreden en goede service

Verkoop
Cor van der Reijden (Leiden)
18/03/2016
8

deze dealer heeft service en klant vriendelijkheid hoog in zijn vaandel staan

Service
Anoniem
09/03/2016
9

Goede service, fatsoenlijke mensen en tijdige informatie

Service
Anoniem
09/03/2016
10

Uitstekende service en vriendelijke ontvangst

Verkoop
C. Neus (Rotterdam)
09/03/2016
8

Ik ben vanaf de eerste keer vriendelijk geholpen en geduldig te woord gestaan. Ongeduldig als ik ben, was mijn eerste vraag hoe snel ik in de auto kon rijden en dankzij hun service had ik mijn nieuwe auto sneller dan de aflevertijd die er normaal voor nodig is. Daar ben ik nog steeds heel blij om!

Service
Herman van den Eerenbeemt (Aalsmeer)
09/03/2016
10

Al meer dan 25 jaar klant, ken het hele team en zij kennen mij. Denken altijd mee, laten je nooit in de kou staan. Bij pech komen ze je auto halen als het moet en zetten een leenauto neer. Doen nooit onnodige of overbodige reparatie's, bijv in het geval de auto het niet meer waard is. Ook onze andere auto, niet een Toyota, wordt met dezelfde liefde en toewijding onderhouden.

Service
M..A.van der Wiel - Burghouwt (Leiden)
09/03/2016
7

De klant vriendelijlheid kan beter.

Service
Anoniem
04/03/2016
9

Goede uitleg over noodzakelijke reparaties en bijbehorende kosten. Bij een volgende calamiteit kon de volgende dag direct een oplossing worden gevonden en rijdt de auto weer als een zonnetje. Heel belangrijk wanneer je van de auto afhankelijk bent.

Service
Anoniem
03/03/2016
10

Vriendelijk personeel en duidelijke afspraken met betrekking tot de kosten voor bijvoorbeeld een servicebeurt.

Service
klaas zandvliet (leiden)
02/03/2016
10

goede en correcte service en relevante informatie

Service
L.J.M. Ancion (Gouda)
02/03/2016
10

Een prettig,vriendelijk en zéér professioneel bedrijf

Service
Anoniem
01/03/2016
10

De benadering van de klant is hier altijd vriendelijk, deskundig en persoonlijk.
Je krijgt eerlijke adviezen en weet waar je aan toe bent.

Service
Gerard van der Hulst (Zoeterwoude)
01/03/2016
10

Uitsluitend positieve ervaringen door de jaren heen.

Service
Anoniem
25/02/2016
8

Goed telefonisch contact. Snelle aflevering en de afspraken werden goed en correct nagekomen. Dus professioneel al blijven het forse bedragen voor onderhoud

Verkoop
Ria van Loon-Lek (Leiden)
25/02/2016
9

Vriendelijk en hulpvaardig personeel en betrouwbare garage.

Service
Anoniem
11/02/2016
9

Prima bedrijf met goede service

Service
Anoniem
10/02/2016
10

Altijd de klant op nummer 1. Wat afgesproken wordt, wordt ook ingevuld. Nooit verrassingen in negatieve vorm.
Al 40 jaar klant...... ze verdienen een 10!!!!

Verkoop
Hanneke Wessel (Leiden)
10/02/2016
9

Ik ben al jaren klant bij deze dealer en zeer tevreden over mijn nieuwe Aygo. De verkoper is altijd heel vriendelijk en doet veel extra moeite. Ook werd ik prima op de hoogte gehouden. Mijn ervaringen met het maken van afspraken voor onderhoudsbeurten etc. zijn zeer goed. Oftewel ik ben een tevreden (en kritische) klant.

Service
Wik Horn (Leiderdorp)
10/02/2016
9

Behulpzaam, ter zake en accuraat.

Service
Anoniem
03/02/2016
9

Zeer tevreden over de bahandeling, pro actieve houding (bellen als auto service in moet bijv), meedenken met de klant, kortom overall servicegerichte en deskundige service. Het is echt een familiebedrijf met ouderwetse service. We hebben mede hierdoor ook onze tweede auto bij hen gekocht!

Service
A van der List (Leiden)
02/02/2016
2

niet tevreden dat mijn koppelingsplaten al na 33.000 km waren versleten, en ik bij het vervangen geen korting kreeg ter compensatie

Verkoop
J. Immink-Buitendijk (Leiden)
01/02/2016
9

Gewoon goed

Service
Anoniem
27/01/2016
9

Ik word er altijd vriendelijk en goed geholpen.

Service
I.Nobbe-Misdorp (Leiderdorp)
27/01/2016
10

Alle medewerkers zijn vriendelijk, voorkomend en gastvrij en geven mij het gevoel dat mijn Yaris in goede handen is.

Service
Rino Verberg (Leiden)
27/01/2016
10

Betrouwbaar en zeer klantvriendelijk!

Service
ruud strijk (leiden)
27/01/2016
8

Leuke mensen, heel persoonlijk

Service
mw. C.B. Laken (Oegstgeest)
22/01/2016
9

het is een garage waar ik met plezier naar toe ga; het zijn vakmensen en ze zijn ook voorkomend en vriendelijk

Service
André Srbes
20/01/2016
10

Persoonlijke benadering van het hele personeel.
Komen afspraken na.
Zijn erg service gericht.
Denken met je mee.
Staan direct voor je klaar.

Service
Anoniem
20/01/2016
10

Het personeel is deskundig

Service
E Sleijser (Leiderdorp)
20/01/2016
10

Betrouwbaar, klantgericht, vakkundig en zeer professioneel.

Service
Anoniem
13/01/2016
10

Goede service, klantvriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
13/01/2016
10

De hulp die geboden werd bij de afhandeling van de schade van mijn vorige Yaris (die total loss was) inclusief de onderhandeling met de verzekering waren uitstekend, evenals de oplossing toen bleek dat de bestelde Yaris niet meer leverbaar was. De wijze waarop de aflevering van mijn nieuwe Yaris werd aangekleed gaf het geheel de look van een prijsuitreiking. Samen met de warme belangstelling voor mijn gezondheid van zowel de sales afdeling als het garagepersoneel is dit alles een dikke 10 waard.

Service
Mevr.Koole van den Akker (Zoeterwoude-Rijndijk)
13/01/2016
10

Omdat ik al heel wat jaren bij van Haasteren als klant over de vloer komt en ze zijn altijd vriendelijk en hulpvaardig.
En wil dat graag zo houden!!!!

Service
Arie de Mos (Leiden)
30/12/2015
9

Tevreden

Service
Mw Schouten (Leiden)
30/12/2015
9

Ik ben al 40 jaar klant bij deze dealer, ben daar al die jaren zeer tevreden over

Service
Anoniem
24/12/2015
10

Ik ben zeer tevreden over de service en vriendelijkheid en klantgerichtheid van de medewerkers

Service
Anoniem
24/12/2015
8

Prettige garage, met vorige auto geen klachten gehad, ook deze tweede Toyota rijdt prima

Service
Anoniem
23/12/2015
8

goede uitleg en correcte behandeling

Verkoop
Anoniem
23/12/2015
9

Vriendelijk, goede service en terzake kundig

Service
Dhr. Berkhout (Leiderdorp)
23/12/2015
10

De dealer straalt vertrouwen uit.

Service
Nancy Wessendorp-Engelen (Voorschoten)
23/12/2015
8

Zeer tervrede over de dealer

Verkoop
M.A. Schriek (Oegstgeest)
16/12/2015
10

Goede communicatie. Prima service. Dealer is altijd bereidt te helpen bij vragen etc. etc. Goede ontvangst bij receptie en klanvriendelijke bejegening.

Service
Anoniem
15/12/2015
9

Altijd goed behandeld.

Service
Anoniem
15/12/2015
8

goede service en dealer komt gemaakte afspraken na

Service
B.Y.Reidsma (Leiderdorp)
14/12/2015
8

Prettige ontvangst, prima afhandeling onderhoud en wisselen van de winterbanden. Leenfiets stond klaar. Een prettige avond toegewenst bij het vetrek na het ophalen van de auto.

Service
Anoniem
02/12/2015
10

ik heb de ervaring dat men zijn klant kent en rekening houdt met zijn wensen.
men is uitermate service-gericht.

Service
C van der Reijden (Leiden)
02/12/2015
9

Service en klant vriendelijkheid staat bij deze dealer op de eerste plaats
Daarom zeker een bezoek waard.

Service
J.R.de Groot (Noordwijk)
01/12/2015
8

Alles naar tevredenheid uitgevoerd

Service
Alberdien van Pappelendam. (Voorschoten.)
30/11/2015
10

Duidelijk en betrouwbaar.

Service
Anoniem
30/11/2015
9

goede afspraken, goed overleg, weinig meer te verbeteren

Service
Anoniem
30/11/2015
7

Tevreden over balie en werkplaat, onpersoonlijke houding van directie. Dat is geen visitekaartje.

Service
Fam. Theunisz (Noordwijk)
26/11/2015
10

wij zijn 100% tevreden

Service
Anoniem
25/11/2015
9

Een 10 is voor onze lieve heer!

Service
Dhr ten Bruggenkate (Leiderdorp)
25/11/2015
10

Het is gewoon de perfecte garage

Service
J. Rohmer (Oegstgeest)
25/11/2015
10

houden zich aan afspraken, zijn voorkomend en leveren goed werk af

Service
Ron Verstraeten (Leiden)
25/11/2015
8

Kostenopgaaf vooraf, snelle service en vriendelijk personeel.

Verkoop
Anoniem
23/11/2015
9

Klantvriendelijk en servicegericht. Je voelt je welkom.

Verkoop
Vera de Wit (Voorschoten)
23/11/2015
9

Correcte klantvriendelijke benadering, kennis van zaken, niet opdringerig, denkt mee in oplossingen / mogelijkheden

Service
Anoniem
19/11/2015
9

goede service, correcte afhandeling, fijne mensen.

Service
Anoniem
19/11/2015
8

Klantvriendelijk en deskundig

Service
Harry Snijers (Leiden)
19/11/2015
8

Vriendelijke bediening,goede service

Service
Leo Van Schagen (Leiden)
19/11/2015
8

goede service, duidelijkheid vooraf en geen extra reparaties