Beoordelingen 

857 commentaren van in totaal 857 beoordelingen
Service
J.P. van der Zwan (Teylingen)
18-10-2019
9

De mensen zijn vriendelijk, geven goede service, doen wat er afgesproken is.

Service
Gerrit Freke (Rïjnsburg)
16-10-2019
9

Gewoon netjes te woord gestaan.

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Service
J. van Schie
16-10-2019
9

Betrouwbaar adres. Goede service.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
Hugo Engelen (Herkenbosch)
16-10-2019
10

Vriendelijk eerlijk en zeer goede service

Verkoop
J. van den Braak (Leiden)
16-10-2019
9

Prima service, aandacht voor de klant en zeer behulpzaam. Geeft duidelijk antwoord op al uw vragen.

Service
Mw.M Zee (Leiderdorp.)
15-10-2019
10

Sinds 18e jaar (nu 69 jaar) altijd correct en vriendelijk te woord gestaan en behandeld. Prima Dealer zou ze bij iedereen aanbevelen.

Service
Peters, JA (Leiden)
09-10-2019
10

Zeer vriendelijk en service gericht

Service
Cor van der Mije (Leiderdorp)
09-10-2019
10

Ik ben zeer tevreden

Service
Elieske Wisse (Leiderdorp)
26-09-2019
10

Uitstekende kwalitatief goede garage. Je wordt ook altijd vriendelijk, vakkundig en netjes geholpen en te woord gestaan.

Service
M Kroes (Leiden)
24-09-2019
7

Betrouwbare dealer, betrouwbare auto's, ik kom er al jaren.

Service
Frank Weber (Oegstgeest)
24-09-2019
9

Kantvriendelijk, duidelijke info, goede service

Service
Heleen Gall (Leiden)
23-09-2019
10

Prima garage. Ik kom daar al jaren en ben nog steeds zeer tevreden.

Service
Steenbergen
23-09-2019
10

Ook al was het de 1e keer dat ik bij van Haasteren kom. Ik vond vooraf, bij het maken van een afspraak, al gelijk een goede meedenkende receptioniste. Die goede vragen stelde m.b.t. de elders aangeschafte Toyota, en daarop prima adviezen gaf. Ook tijdens de werkzaamheden werd ik gebeld m.b.t. extra werzaamheden en de daarbij behorende kosten. TOP HOOR. En de rekening?? Geheel binnen de verwachting.

Verkoop
j zoetemelk (voorschoten)
04-09-2019
10

heb filmpje van ontvangst naar van haasteren gestuurd ben met familie ontvangen en hebben ontvangst bij van haasteren op film gezet

Service
Mevr. Jennifer Stouten (Leiderdorp )
03-09-2019
10

Vriendelijk personeel, doen wat ze beloven en voor kleine probleempjes kan je gewoon langsrijden

Service
B. (Leiden)
27-08-2019
9

10 Vakbekwame en vriendelijke medewerkers. Afspraken zijn nagekomen. Voelt betrouwbaar aan.

Service
Rita van Dijk Vink (Leiderdorp )
21-08-2019
8

Staan altijd met raad en daad voor mij klaar.

Service
J. Budding (Leiden)
16-08-2019
8

Omdat ik over de hele gang van zaken zeer tevreden ben.

Service
Ruud Strijk (Leiden )
07-08-2019
10

Persoonlijke en sympathieke, eerlijke behandeling

Verkoop
H van den Broek (Leiden)
07-08-2019
10

Gewoon een top bedrijf alles tot in de puntjes geregeld.

Verkoop
Jan FL de Waal (Zwijndrecht)
07-08-2019
9

Prima dealer met een voortreffelijke service van het gehele personeel.Aflevering is een beleving uit vroegere tijden toen service nog heel gewoon was: auto geheel afgedekt in de showroom met een felicitatie bord compleet met bloemen ervoor. Uitgebreide uitleg van de auto.Ongekend gevoel voor wat klanten waarderen!Ik moet er een stukje voor rijden maar deze ervaring maakt alles goed

Service
nvt (Leiden)
02-08-2019
6

Kleine beurt uitgevoerd , alles afgevinkt terwijl onderhoudsboekje nog afgestempeld had moeten worden. Moest hiervoor terugkomen. Linker achterlamp geeft om de 2 maanden defect zodanig aangegeven voor de onderhoudsbeurt. Volgens verkoper was deze gecontroleerd en niets gevonden?? Vorige beurt roest op de remschijven geconstateerd tijdens de onderhoudsbeurt niets meer mee gedaan. Heb meer dan 4-5 weken gewacht en het gevoel dat er niet serieus gekeken is naar de auto. Graag na de vakantie een second opinion. Vorige beurt zouden ze de auto wassen maar wasstraat was vol. Kon een andere keer terugkomen. Kwam er natuurlijk niet van. Vorige beurt (grote) zelfde achterlampje na 3 dagen defect. Net een beurt 500euro + achter de rug. Mocht voor het lampje en vastzetten 10 euro betalen. Heb het uiteindelijk maar zelf gedaan. Wat dat betreft Toyota (van Haasteren) beu, geen reparaties meer daar.

Service
P.Panagiotidis (Hillegom)
31-07-2019
10

Goede snelle service

Service
C.Bakermans (Leiden)
31-07-2019
10

Top dealer in alle op zichten

Service
F. Hettyey (Leiden)
31-07-2019
10

Altijd efficiente en deskundige service

Service
W.Dechering (Leiden)
26-07-2019
9

Prima service die helemaal 100% past bij de naam van betrouwbaar automerk die Toyata heeft.

Service
mw. C.B. Laken (Oegstgeest)
24-07-2019
10

Ik kom graag bij van Haasteren; de mensen zijn aardig, ik kan daar rustig wachten, koffie drinken enz. Men kan mij direct bereiken als er iets over een reparatie te zeggen of vragen valt, en de wachttijd valt altijd heel erg mee.

Verkoop
Pg Schlagwein (Leiden.)
23-07-2019
9

Omdat alles goed verliep zowel over de Ayco en het leas contract,en de uitleg over de komende 4 jaar.

Verkoop
RPM boers (Leiderdorp)
23-07-2019
8

Nog steeds service en uitleg.

Verkoop
Mevr. Jonkman (Leiden)
23-07-2019
10

Het was een feestje om de auto op te halen met de bloemen, strik op de ingepakte auto. Ik ben erg goed geholpen met de aankoop en alle informatie die ik kreeg.

Verkoop
Dhr. Arnouts (Zoetermeer)
23-07-2019
10

Goed geholpen bij de keuze en aflevering van de auto!

Verkoop
Mariska Westbroek (Voorschoten)
23-07-2019
9

Goeie vriendelijke mensen, uitleg duidelijk

Verkoop
M. Vegter
23-07-2019
10

Fijn, kleinschalig bedrijf met een persoonlijke aanpak. Zeer tevreden over aankoop en aflevering van onze nieuwe Toyota Aygo.

Verkoop
Jan Lares (Leiden)
23-07-2019
9

Bij binnenkomst wordt je correct ontvangen en gevraagd naar de reden van het bezoek.Hierna wordt je netjes verder geholpen totdat je het pand weer verlaat.

Service
Jan van der Veer (Leiden)
17-07-2019
9

Klantgericht en prima service!

Service
Mevr. Kits
08-07-2019
9

Ben zeer tevreden over de service en vriendelijke behandeling

Service
Wilma Prins (Leiden)
04-07-2019
10

Top service, staan altijd bereidwillig voor je klaar

Service
W. Homburg (Roelofarendsveen.)
04-07-2019
9

Afspraken worden na gekomen. Duidelijke informatie in een prettige sfeer.

Service
FJP Schlaepfer (Leiderdorp)
04-07-2019
10

De service en uitleg zijn zeer goed. Vriendelijk, spontaan en duidelijk antwoord als je vragen stelt en behulpzaam als je een probleem hebt met de instelling van elektronica.

Service
Dhr. BT. Dikkes (Leiden)
28-06-2019
8

Een prima service, vriendelijk en juiste kosteninformatie

Service
M. van Gijzen (Leiderdorp)
21-06-2019
9

Service staat hoog in het vaandel. Klantgericht. Afspraak is afspraak en denken mee!

Service
jan nieuwveen (warmond)
18-06-2019
10

nooit geen problemen word goed afgehandeld.

Service
Benjamin Christen (Leiden)
14-06-2019
10

Betrouwbaar en vakkundig

Service
VJM Vermeer
14-06-2019
10

Bedrijf is zeer vakkundig, personeel is uitermate vriendelijk en de service is perfect. Klantvriendelijk en gastvrij. De koffie staat immer klaar.

Service
Ton van Schie (Leiden)
14-06-2019
9

Ik laat ruimte voor verbetering. Daarom geen 10. Maar feitelijk gaat het al jaren op de manier die ik prettig vind.

Service
Henk van de Ven (Hazerswoude Dorp)
07-06-2019
8

Een TOP dealer. Kundig, vriendelijk en behulpzaam.

Service
van der Horst (Oegstgeest)
07-06-2019
8

Goede garage, vriendelijk personeel. Service correct.

Service
P vd Spek
05-06-2019
9

Vriendelijk en proffesioneel

Service
Wim Geurts (Leiden)
05-06-2019
9

Vriendelijke mensen en een goede en degelijke service

Service
Dhr. T. van der Zanden (Leiden)
31-05-2019
9

Eerlijk en correct

Service
Mevr. van Benthem.
24-05-2019
10

Hele prettige garage met al jaren hetzelfde personeel en dat geeft vertrouwen. Goede informatie en ze komen altijd hun afspraken na.

Service
M. Van derZande (Leiderdorp )
17-05-2019
9

Klantvriendelijk en service gericht

Service
Adriaan van derPlas. (Leiden.)
17-05-2019
8

Prima bedrijf.

Service
Hank Wennink (Leiden)
17-05-2019
10

Vriendelijke medewerkers, goede informatie, prima werk

Service
Hagen
17-05-2019
7

Verschil tussen klanten particuliere of zakelijk opletten

Service
A.J. Sloekers (Wassenaar)
08-05-2019
9

Een heel goede Toyota-garage.Niets op aan te merken. Directie en personeel onderhouden goede contacten met de klanten!

Service
Ria Kleijberg (Zoeterwoude)
08-05-2019
9

Van Haasteren levert goede service en nazorg

Service
Wim (Leiden)
08-05-2019
10

Al vele jaren is onze auto in onderhoud. Dit is volledig naar wens.

Service
Jan Klerks (Leiden)
08-05-2019
10

Er werken allemaal aardige mensen.

Service
W.J. Rensen (Leidschendam)
08-05-2019
10

kundig, vriendelijk, duidelijk

Service
Bonte (Leiden)
03-05-2019
9

Altijd correct en netjes geholpen

Service
Ron Klein (Leiden)
30-04-2019
9

Al jaren lang een uitstekende service en vriendlijke behandeling.

Service
N. Roos (Leiderdorp)
24-04-2019
8

Wordt altijd vriendelijk ontvangen zelf kon ik niet rijden mijn vrouw heeft de auto gebracht en is door van Haasteren naar huis gebracht en weer gehaald om de auto te halen

Service
B. Ramdas
24-04-2019
9

Klantvriendelijk deskundig en klantgericht

Service
Dhr a.nonkes
24-04-2019
10

Zeer klantvriendelijk en professioneel

Service
Ellen Verbaan (Voorschoten)
24-04-2019
10

Altijd prettig om een bezoek aan de showroom of werkplaats te brengen . Vriendelijk personeel en uiterst correct

Service
Dhr.Witte (Leiden)
24-04-2019
10

Van Haasteren straalt deskundigheid uit en maakt dat ook waar. Vriendelijke mensen, vakkundige medewerkers.

Service
D.Rook
18-04-2019
8

Ben zeer tevreden over deze garage.

Service
Huibert H. Jansen
10-04-2019
9

Competente, prettige medewerkers, zowel voor wat betreft sales, front- als back-office. Het valt op dat niet alleen velen er al jarenlang werken, maar deze vooral goed werk afleveren. Ook al woon ik niet direct in de buurt van Leiderdorp, heb voor een bezoek graag >30 km over.

Service
Leo Ancion (Gouda)
10-04-2019
9

Een professionele en goede service! Vriendelijk en zeer behulpzaam personeel.

Service
H. Van Heugten
10-04-2019
10

Prima service en bijzonder klantvriendelijk.

Service
Dhr. L. Rijneveld
10-04-2019
9

Bij van Haasteren Motors B.V. krijg ik een klantvriendelijke benadering. Mijn nu al wat oudere Toyota Avensis wordt hier zeer goed onderhouden en in het zelden voorkomende geval van een probleem wordt dit adequaat opgelost.

Service
Suzanne Lock (Den Haag)
10-04-2019
9

Bij van Haasteren Motors zijn ze echt geïnteresseerd en erop gericht om jou te helpen. Geen gladde praatjes, maar echte hulp op een vriendelijke en toch zakelijke manier.

Service
Th C van Veen (Leiden)
10-04-2019
10

Het is niet uit te leggen het was in een woord top, hoe je daar behandeld wordt. Ik raad elke Toyota rijder deze garage aan voor de service en reparatie.

Service
Jeannette Cornelia van der Horst-Platteel (Leiderdorp)
09-04-2019
10

Ze staan altijd klaar als ik vragen heb, ondanks dat mijn auto pas 39.000 km in 20 jaar heeft gereden.

Service
Dhr. M. den Boer
09-04-2019
10

Een prettige, persoonlijke en deskundige dealer. Hoge service en duidelijke informatie.

Service
dhr J. Galjaard (Leiden)
09-04-2019
9

Van Haasteren Motors BV heeft een professionele uitstraling, werkt met een goed ingewerkt team die je persoonlijk op een prettige manier benadert.

Service
Dirk Halfwerk (Leiden)
09-04-2019
9

40 jaar ervaring met van Haasteren.

Service
Hans de Wolf (LEIDEN)
09-04-2019
9

Prima dealer, doen wat je van een dealer verwacht.

Service
Henny
09-04-2019
10

Goede service en prettige behandeling en persoonlijke aandacht.

Service
Ron Bosman (Leiden )
09-04-2019
9

Al 9 jaar betrouwbare vakbekwame dealer die zijn afspraken goed nakomt. Denkt mee om onnodige kosten te vermijden.

Service
Ger Vermont (Zoeterwoude)
09-04-2019
8

Voor mijn gevoel een goede en eerlijke garage die doet wat hij zegt bij het binnenkomen voor een servicebeurt.

Service
Wim van der Kroft (Leiderdorp)
09-04-2019
9

Ben al jaren klant bij van Haasteren. Tot nu toe prima. Vriendelijk, afspraken worden nagekomen, duidelijk in uitleg wat er gedaan wordt/is. Tevreden klant dus.

Service
K. de Waal;
09-04-2019
9

Al vele jaren tot grote tevredenheid breng ik mijn Yaris naar Van Haasteren, waarvan ik de serviceverlening uitstekend vind.

Service
Aad Voskuil (Zoeterwoude)
13-03-2019
10

Men geeft aan wat er gaat gebeuren en hoeveel dat gaat kosten.

Service
A. Veger
21-02-2019
8

Goede service en betaalbaaar.

Verkoop
Mirjam Schenk (Leiden)
20-02-2019
8

Betrouwbaar, degelijk en servicegericht.

Service
Dhr. R. Smith
20-02-2019
10

Altijd goede service en er wordt goed meegedacht met de klant. Professionaliteit en klantvriendelijkheid staan hier hoog in het vaandel!

Service
R.van Diepen
20-02-2019
10

Iedereen heeft een vriendelijk manier van omgang. Afspraak is tijdig gemaakt en ook nagekomen .Over extrakosten wordt vooraf overleggepleegd. Haal en brengservice is heel prettig.

Service
Jeanet de Jong
14-02-2019
10

Keurig en zeer vriendelijk geholpen.

Service
Netty Qualm (Leiden)
06-02-2019
9

In alle opzichten een byzonder prettige dealer/garage.

Service
A. Oei
01-02-2019
10

Dit was mijn eerste bezoek.Ik werd zowel telefonisch als bij de werkplaats vriendelijk te woord gestaan. Er werd goed overleg gepleegd betreffende een onderdeel dat specifiek voor mijn type Toyota onverwacht duur was. In eerste instantie zou het niet voorradig zijn en kon ik het bestellen, maar ze zijn toch op zoek gegaan en hebben het wel gevonden en gemonteerd. Werkplaats werkzaamheden zijn goed en snel uitgevoerd, en ik kreeg ook een goed ingevulde checklist mee.Ik laat de keuze voor een dealer gewoonlijk afhangen van mijn (wisselende) route woon-werk verkeer, maar zal zeker graag bij deze dealer terugkomen.

Service
W. de Jong (Leiden)
01-02-2019
9

Uitstekende uitleg uitgevoerde werkzaamheden

Service
dhr. S. Chang
01-02-2019
10

Top garage met kundige hulpvaardige vriendelijke medewerkers, prima service

Service
Wim van Es (Leiden.)
23-01-2019
10

De servicebeurt was vorige week prima gedaan, en vandaag bij sluitingstijd werd ik toch nog vriendelijk geholpen met het vervangen van een ruitenwisserblad.

Service
Erwin (Leiden)
18-01-2019
9

Komt afspraken na en levert goed werk. Communiceert goed.

Service
Marcel Siebeler (Nieuw Vennep)
16-01-2019
10

Medewerkers zijn immer vriendelijk.

Service
D.M.Boelee (Leiden)
09-01-2019
8

Houden zich goed aan afspraken goede tijdsplenning goede uitleg van werkzaamheden

Verkoop
Rob Pelger
06-01-2019
10

Een klantvriendelijke, eerlijke, maar ook persoonlijke benadering met kennis van zaken. Top!

Service
Van der plas (Katwijk )
04-01-2019
9

Goede service vriendelijk personeel , bellen ook altijd na een bezoek aan de werk plaats om te vragen of alles goed verlopen is .

Service
Mevr. Y. van Deutekom (Leiderdorp)
04-01-2019
9

We zijn zeer tevreden over Van Haasteren; Betrouwbaar, coulant en efficient.

Service
Marcel van Olffen (Roelofarendsveen )
04-01-2019
8

Goede service, een 10 is overdreven

Service
Bert Hoogenboom (Roelofarendsveen)
04-01-2019
7

Het is gewoon een goede autodealer niet beter dan elke andere dealer die geld aan iemand probeerd te verdienen

Service
Niels Tijssen (Leiden)
04-01-2019
9

Goede service en advies.

Service
C. Middendorp (Oegstgeest)
03-01-2019
9

Vriendelijk, accuraat en zeer betrouwbaar!

Service
Dhr. J.R.de Groot (Noordwijk)
19-12-2018
8

Ben al jaren klant en word altijd fatsoenlijk behandeld

Service
Bert van den Bergh (Leiden)
14-12-2018
10

Vakkundige monteurs met voldoende flexibiliteit voor oudere toyota’s

Service
mevr. van der steen (leiderdorp)
07-12-2018
10

Een hele goede garage, fijne mensen die je niet bedonderen en uitleggen waarom iets onverwachts moet gebeuren.

Service
S.A.J.M. Rijkers (Leiderdorp )
05-12-2018
9

Goede, snelle service.

Service
mevr. J. Mulder (Leiden)
05-12-2018
10

Zeer duidelijke uitleg bij aanschaf en aflevering van onze occasion Prius. Men denkt actief mee als wij met een praktische vraag of probleem komen (juiste fietsendrager, bevestiging losse navigatie). Ik krijg altijd duidelijke uitleg over noodzakelijk onderhoud en uitgevoerde reparaties met uitleg over de te verwachten de kosten. Ik word altijd heel vriendelijk ontvangen door iedereen (verkoop/ balie/ monteurs). Duidelijke uitleg bij technisch probleem (lege accu door eigen schuld). Afspraken maken verloopt altijd soepel. Prettige zithoek met gratis koffie/ thee/ tijdschriften waar je de reparatie kunt afwachten.

Service
R.A. Bakels (Leiderdorp)
05-12-2018
10

VAKKUNDIG ADVIES, GOEDE SERVICE, VRIENDELIJKE BEDIENING, VAN HARTE AANBEVOLEN!

Service
Ineke Nobbe (Leiderdorp)
05-12-2018
8

Vriendelijk en accuraat.

Service
Dhr E.Sinteur (Leiden)
05-12-2018
9

Al jaren vaste klant, alle "klachten"worden zo snel mogelijk opgelost.Ondanks het feit dat mijn Toyota 15 jaar oud is wordt er nooit op gezinspeeld om hem in te ruilen o.i.dIedereen is altijd even vriendelijk wanneer je komt. Wat mij betreft plak ik er nog tientallen jaren aan vast!

Service
Jet de Koning Gans-Wuite
05-12-2018
9

Al 30 jaar zeer tevreden klant bij Van Haasteren Leiderdorp met Starlets, Auris, Yaris en Yaris Hybride.

Service
Willem van Duijn
30-11-2018
9

Goede service, vriendelijke omgangsvormen, goed werk afgeleverd.

Service
P. Spee (Leiden)
30-11-2018
9

Klantvriendelijkheid , service, kostenbesparend en snel.

Service
W.F. snieder (Voorschoten)
30-11-2018
9

Goede info vooraf en achteraf.

Service
E. Schipaanboord (Voorhout)
30-11-2018
9

Goede service en klantgerichtheid. Reparaties over het algemeen goed uitgevoerd. Goede toelichting indien nodig.

Service
Paul Wessels (Noordwijkerhout)
30-11-2018
8

Goede correcte service en vriendelijk personeel.

Service
Henk van de Ven (Hazerswoude Dorp)
30-11-2018
9

Een goed klantvriendelijk bedrijf.

Service
Frank (Oegstgeest)
30-11-2018
10

Zeer klantvriendelijk.

Service
Pierre van Overloop
30-11-2018
9

Ben al jaren klant, van vader op zoon. Ik kom er graag, voel mij welkom.

Service
Jan Klerks (Leiden)
30-11-2018
10

Kundige vakmensen. Allemaal aardige mensen, van de bazen, receptie chef werkplaats en de monteurs. Goede service met bv leenfiets. Auto keurig afgeleverd.

Verkoop
J Eradus (Leiden )
29-11-2018
10

Word goed geholpen.

Service
A.M.B.H. Rooijakkers, Ton (Leiden)
23-11-2018
9

kan altijd beter

Service
Overvliet (Wassenaar)
23-11-2018
10

Al jarenlang een accurate, persoonlijke service, waarbij vragen en behoefte aan uitleg serieus worden genomen. Nooit klachten gehad over de uitgevoerde werkzaamheden.

Service
Josephine Stouten (Leiderdorp)
23-11-2018
10

Prettige medewerkers. Je wordt goed geholpen. Denken met je mee.

Service
Fam GANDHI (Katwijk)
14-11-2018
10

Zeer behulpzaam en zeer vriendelijk en een excellent team.

Service
M. van Vilsteren (Leiderdorp)
14-11-2018
10

Prima garage, vriendelijke medewerkers.

Verkoop
Dhr. H. Bouwmeester (Voorhout)
09-11-2018
9

Als je met en goed gevoel een garage wilt verlaten, dan kan ik Toyota van Haasteren aanbevelen. Aardige mensen, geen verrassingen. Duidelijk een ander gevoel dan wanneer je waar dan ook bijvoorbeeld een keuken koopt!

Service
Wim van der Burg (Leiderdorp)
09-11-2018
9

Een garage met mensen die je het gevoel geven dat je auto bij hun in goede handen is. De mensen zijn betrouwbaar en doen wat ze beloven en zijn duidelijk over de gemaakte kosten.

Service
Geert Berendsen en Marjan Kok (Wassenaar)
09-11-2018
10

TOP garage!!!

Service
Mw M. Saul (Amsterdam )
09-11-2018
10

Al sinds de jaren '80 een tevreden klant bij deze Toyota dealer ... dat moet toch genoeg zeggen !

Service
Linda Weber (Hazerswoude-dorp)
02-11-2018
9

De service is prima, het contact is vriendelijk en respectvol.

Service
Bob Nieman (Leiden)
29-10-2018
9

Goede service, net personeel. Zorgvuldig.

Service
Loes van Slingerland (Leiderdorp)
29-10-2018
10

Omdat ik uiterst tevreden ben. " Van Haasteren " is vakkundig, serviceverlenend en vriendelijk. Ik kan niets negatiefs bedenken!

Service
Mevr. Sijtsema
29-10-2018
10

De mensen van zowel de receptie als de werkplaats zijn steeds weer vriendelijk, behulpzaam en professioneel. Mijn auto is daar in goede handen is zonder dat ik het gevoel krijg dat er dingen gebeuren die niet nodig zijn. Een fijne dealer!

Service
Bram van Vliet (Leiden )
29-10-2018
7

Pakken een hoop dingen erg goed aan maar laten hier en daar enorme steken vallen. Dat is natuurlijk jammer, vooral omdat het om serieuze problemen bij een nieuwe auto gaat.

Service
dhr. W.J. Rensen (Leidschendam)
29-10-2018
10

meedenkend vermogen - duidelijkheid - gastvrije ontvangst.

Service
Hr. Witte-Braam (Leiden)
17-10-2018
10

Ik ben zeer tevreden over de prima uitsraling van V***. of te wel mijn Toyota dealer in Leiderdorp. Al mijn vragen worden altijd prima beantwoord en zaken die niet direct kloppen worden samen in overleg opgelost.Ik zou iedereen *** willen aanbevelen.

Service
Dhr. M. 't Hart (Leiden)
11-10-2018
9

Ik kom graag bij Toyota Van Haasteren in Leiderdorp om een aantal redenen:de klantvriendelijke instelling bij het personeelhet onderhoud en de reparaties aan de auto zijn (tot nu toe) steeds naar tevredenheid uitgevoerdik word steeds goed geïnformeerd over mogelijke alternatieven voor reparaties en garantie op bepaalde onderdelenmijn vragen worden goed beantwoordmijn ervaring is dat er deskundig personeel aanwezig is, zowel de baliemedewerkers als de verkoop- en werkplaatsmedewerkers.

Service
Cor van der Mije (Leiderdorp)
11-10-2018
10

Makkelijk afspreken (internet), netjes geholpen, werkzaamheden volgens afspraak en prijs en de auto weer netjes terug gekregen.

Verkoop
Dhr. Eradus
11-10-2018
10

Goede service en vriendelijk personeel.

Service
Fam. Scheren (Leiden )
11-10-2018
10

Ik ben al jarenlang vaste klant bij deze dealer, altijd zeer klantvriendelijk en service gericht, in overleg wordt altijd gezocht naar een passende oplossing mocht dit nodig zijn. Ik beveel deze dealer absoluut aan!

Service
TJON TJON
08-10-2018
9

De mensen nemen alle tijd om je te woord te staan. Goede service.

Service
Leonie (Wassenaar )
27-09-2018
8

Vriendelijk en behulpzaam personeel. Transparantie over de prijzen.

Service
W. Hogewoning (Leiderdorp)
26-09-2018
9

Jarenlange prima service.

Service
Leo den Hollander (Leiden)
26-09-2018
9

Goede afspraken, correct, duidelijke prijsopgave, vriendelijk, opgeruimde werkplaats, uitstekende dealer.

Service
thijssen
20-09-2018
8

gewoon goed

Verkoop
Ra Keijzer (Leiden)
19-09-2018
8

Fijne sfeer in de showroom, vriendelijk personeel. Leuk detail dat de auto onder een doek stond vond ik erg leuk samen met de bord erbij met felicitatie met de nieuwe auto. Een leuke attentie in de vorm van een bos bloemen is zeer gewaardeerd. Fijne uitgebreide demonstratie in en bij de auto was top!

Service
Dhr. Simonis (Voorschoten)
19-09-2018
10

Zoals gezegd: prima service; duidelijke afspraken over de uit te voeren werkzaamheden; er wordt altijd netjes gebeld als er extra kosten moeten worden gemaakt buiten de regulier kosten; schappelijke onderhoudsprijzen; vriendelijke medewerkers die hun werk verstaan, zowel aan de receptie als in de werkplaats (zeer belangrijk met de hybride techniek); kindvriendelijk. Je komt als het ware steeds weer terug bij familie als je een bezoekje aan Van Haasteren brengt.

Service
H.J.M.Oerlemans (leiderdorp)
17-09-2018
10

zeer vakkundig en vriendelijke dealer.

Service
R.V. Van Gool (Leiderdorp)
13-09-2018
8

Omdat er altijd nog iets te streven valt maar ze doen het gewoon hartstikke goed!

Verkoop
dhr A.Sloekers
12-09-2018
10

al tientallen jaren zeer tevreden klant van van Haasteren sr en nu al jaren van ****

Service
Ellen Verbaan (Voorschoten)
05-09-2018
10

Vriendelijk personeel. Geen lange wachttijden . Als klant voel je je daar zeer welkom.

Service
Orlando Furioso
05-09-2018
9

Vriendelijk personeel, duidelijke afspraken, gratis leenfiets, geen onnodige reparatievoorstellen, wel plausibele uitleg over wanneer die wel aan de orde zullen zijn.

Service
Dhr. Den Boer (Oegstgeest)
29-08-2018
10

De medewerkers zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. Ik krijg altijd goede uitleg over wat er moet gebeuren en men denkt mee naar oplossingen voor mijn vraag. Daarbij geven ze ook aan mij aan wanneer het beter is om zaken op een later moment te regelen. Er wordt ook altijd na een aantal weken gebeld om te vragen of de uitgevoerde werkzaamheden goed zijn. Dat vind ik heel positief.

Service
Wim Buis (Voorschoten )
29-08-2018
9

Ze doen precies wat ze zeggen. Alles wordt goed uitgevoerd en er zijn nooit onaangename verassingen bij de betaling. Ik kom er alleen bij reguliere onderhoudsbeurten. Daarnaast hebben alle medewerkers waarmee ik te maken krijg een klantvriendelijke instelling.

Service
Ruud Strijk (Leiden)
29-08-2018
10

Persoonlijke en eerlijke behandeling,auto was door wasstraat gehaald hetgeen voor mij nieuw is maar zeer gewaardeerd wordt.

Service
Gerard van Kan (Leiderdorp)
29-08-2018
9

De afspraak was het enige hiaat maar het hen vergeven, verder een prima dealer welke lekker dichtbij is.Mijn vrouw wil alleen auto-zaken doen met deze dealer hetgeen zij al meer dan 40 jaar tot volle tevredenheid doet.

Service
mevrouw van Dijk Vink (Leiderdorp )
29-08-2018
9

Zij staan altijd voor mij klaar,behulpzaam,vriendelijk,betrouwbaar

Service
F. Hettyey (Leiden)
15-08-2018
9

Deskundig en altijd goede service

Service
Dhr. Wik Horn (Leiderdorp)
15-08-2018
9

Is al sinds ik in Leiderdorp kwam wonen en geen auto van mijn bedrijf meer had, mijn leverancier en onderhoudsgarage, eerst voor Honda en nu al jaren voor Toyota.

Service
H.vandenBergh
15-08-2018
10

Van Haasteren Motors BV is een bedrijf waar ik al jaren kom en heel tevreden over ben.Zou dit bedrijf iedereen aanraden.Ze zijn duidelijk in hun informatie houden zich aan de afspraken en gaan goed met hun klanten om.

Service
Patrick (Leiden)
15-08-2018
8

Behulpzaam en netjes te woord. Wordt serieus genomen.

Service
Mevrouw Schrijver. (Leiden)
15-08-2018
10

Super fijne garage. Prettige sfeer en vriendelijk deskundig personeel. Goede communicatie en je komt nooit voor verassingen te staan. Open en eerlijk. Om deze reden al twee keer een auto bij deze dealer aangeschaft en in onderhoud.

Service
j.j. dekker
10-08-2018
10

Niets op aan te merken, ik wordt altijd keurig geholpen en te woord gestaan

Service
J. Smit (Leiden)
08-08-2018
8

correct competent en niet kinderachtig, ook als je auto 10 jaar oud is

Service
Fam D.Rook
08-08-2018
9

Zeer goede dealer, netjes,goede uitleg,vriendelijk .

Service
Ruud Stikkelbroeck (Oude Wetering)
08-08-2018
10

betrouwbaar, vakkundig, zeer voorkomend naar de klanten.

Service
M.D. Stevens (Bergschenhoek)
08-08-2018
10

Gewoon een zeer goede, betrouwbare, vakbekwame garage.

Service
Ben van den berg (Hazerswoude RD)
25-07-2018
10

De ervaring die ik als klant heb bij van haastten , dat is een gevoel dat vindt je nergen anders.!!!

Service
Dhr.P.Pijnnaken (Leiden)
25-07-2018
10

Ik hoop dat zolang ik auto rij niet van garage hoef te veranderen.

Service
Dhr. G.W.M. Lefeber (Oegstgeest)
25-07-2018
8

Prima bedrijf, prima sfeer en de vakkundigheid straalt er vanaf, alle medewerkers zijn heel vriendelijk en vakbekwaam en dat bind klanten.

Verkoop
Gerard Gerritsen (Voorschoten)
25-07-2018
10

Vakmensen, vriendelijk. Denken mee. Lange proefrit in weekend mogelijk. Uitgebreide aflevering. Goede inruil.

Service
mw. C.B. Laken (Oegstgeest)
18-07-2018
9

Van Haasteren is een prima garage waar ik altijd vriendelijk en correct word geholpen; uitleg over evt. mankementen en herstel is duidelijk; er is een goede plek om rustig te wachten.De laatste keer werd mijn auto zelfs in de wasstraat gereinigd; dat was echt top!

Service
c. van Damme (leiden)
18-07-2018
10

goede service en vriendelijke medewerkers

Service
Erwin (Leiden)
11-07-2018
9

Goede garage. Komt afspraken na en je komt nooit voor verrassingen te staan

Service
Nancy Wessendorp-Engelen (Voorschoten)
11-07-2018
10

Goede service, zeer vriendelijk en persoonlijk!!

Verkoop
Johan Bos (Leiderdorp)
10-07-2018
10

Bij aflevering van mijn nieuwe auto kreeg ik een hartelijk ontvangst. Men had alle tijd. Ik kreeg een duidelijke uitleg en toelichting. Een aflevering met een bos bloemen. Waar maak je dat nog mee! Een aanrader dit bedrijf.

Service
Wout Mieloo (Leiderdorp)
09-07-2018
10

Zeer fijne dealer, waar service hoog in het vaandel staat. Vakkundige medewerkers.

Service
Annemarie Pijpers
09-07-2018
10

Wij zijn zeer tevreden over deze dealer.

Service
Mevr v Kints
09-07-2018
10

Klantgerichte en vriendelijke medewerkers. Niet opdringerig en deskundig.

Verkoop
R Vonk (Lisse)
04-07-2018
8

Persoonlijke benadering, goede sfeer

Service
Jan de Bruijn (Noordwijkerhout )
04-07-2018
6

Vorig jaar de 68-SR-KJEen beurt laten geven incl airco check bij het ophalen was er schade op de motor kap ontstaan !!!!Tijdens vakantie werkte de airco niet goed onderzoek van mijn zijde wees uit dat interieur filter dicht zat met van alles .direct mail contact gelegd over dit feit nu heb ik de auto ingeruild inruilprijs met aftrek van de schade ,nu heeft Mn nieuwe auto beurt gehad nu weet niemand er iets meer van jammer

Service
mevr. Yvonne Weber (Leiden)
27-06-2018
8

Er valt voldoende te bekijken - aan auto's - om de wachttijd door te komen, waarbij geen beperkingen worden gesteld.

Service
M. Brouwer (Oegstgeest)
27-06-2018
10

Prima service, klantgericht, vriendelijk en zakelijk. Geen verrassingen. In een woord: uitstekend.

Service
Wim Schellekens (Leiderdorp)
27-06-2018
10

Van Haasteren, Toyotadealer in Leiderdorp is een betrouwbare partner, die deskundig en zakelijk optreedt met hoge mate van service en nakomen van afspraken. Ik kan altijd langskomen als ik een probleem of vraag heb en wordt altijd geholpen.Ik ben zeer tevreden van aankoop tot onderhoud, tot probleemoplossing tot inruil.Ik rijdt nu al meer dan 25 jaar Toyota bij van Haasteren met volle tevredenheid.

Service
Vjm vermeer (Voorschoten)
27-06-2018
10

Goede service, vriendelijk, stipt

Service
S. Dwivedi (Leiderdorp)
22-06-2018
9

Good Service

Service
Guijt (Leiderdorp )
22-06-2018
8

9

Service
André S
20-06-2018
10

Een goede service, klantvriendelijkheid, kennis van zaken, complete info en je voelt je er gewoon welkom.

Service
Wilma Prins (Leiden)
20-06-2018
9

Super tevreden omdat de service zeer goed is. Welke vraag je ook stelt je word altijd goed geholpen!

Service
Hr, J,Cok
18-06-2018
10

Omdat ik voor 100% altijd tevreden ben over hen.

Service
Theo Dikkes
14-06-2018
9

Prima dienstverlening, geen vervelende verrassingen.

Service
Ir. B. van den Bergh (Leiden)
13-06-2018
10

Het is een dealer die afspraken na komt, meedenkt en die begrijpt dat een oudere auto op de weg houden ook kan met minder kosten in plaats van alles gloednieuw. Zo helpen ze de kosten van het onderhoud acceptabel te houden en kan ik langer van mijn Toyota Avensis Verso genieten.

Service
Ciska Rhijnsburger - Snel (Oegstgeest)
13-06-2018
9

Zeer betrouwbaar, altijd meedenkend met de klant, ontspannen sfeer.

Verkoop
Mulder (Leiderdorp)
08-06-2018
9

Wij kregen een mooi boeket wat bijna twee weken heeft gestaan. Vonden wij heel klantvriendelijk.

Service
Ton van Schie (Leiden)
06-06-2018
9

Mijn Yaris Verso is inmiddels al wat ouder. Onderhoud en reparaties gaan dus langzamerhand meer kosten met zich meebrengen. De multifunctionele Yaris Verso wil ik desondanks niet kwijt. Belangrijk is dan dat ik het onderhoud van de auto met een gerust hart aan deze dealer denk te kunnen toevertrouwen.

Service
H.T. Buitenbos (Leiden)
06-06-2018
9

-Zeer correcte behandeling-Grote klantvriendelijkheid-Goede service-Deskundigheid

Service
Josephine Stouten (Leiderdorp)
24-05-2018
10

Fijn geholpen. Denken met je mee om de voordeligste en toch veilige oplossing te vinden gezien het weinige aantal kilometers dat ik rij.

Service
Floris Wouterlood (Leiden)
24-05-2018
10

Mijn auto is sinds het moment van aankoop (22 jaar geleden (!)) buitengewoon goed onderhouden door deze dealer, altijd netjes, hoffelijk, met advies en met redelijke prijzen. Vervangende auto? Nooit een probleem. Vervangende fiets? Nooit een probleem

Service
Dhr E.H.D. Romswinckel
24-05-2018
8

Vriendelijk en efficient. Negatief dat de telefonische offerte voor een beurt niet overeenkwam met de werkelijke kosten. Scheelde niet heel veel, maar toch.

Verkoop
A.M. van der Plas (Leiden)
23-05-2018
10

Goed bedrijf. Uitstekende vakmensen. Gewoon heel goed.

Service
Simon P.van Kins (Leiderdorp)
16-05-2018
8

betrouwbaar

Verkoop
M. Van der velden
16-05-2018
8

Ik ben prettig geholpen en van begin tot eind wist ik waar ik aan toe was qua levering. Ik werd vriendelijk ontvangen in de showroom en kreeg een duidelijke uitleg over de auto.Ik ben daarna nog gebeld of alles naar tevredenheid is.

Verkoop
G. Vos (Leiden)
15-05-2018
9

Toyota van Haasteren Motors B.V. Leiderdorp is een fijne autodealer. De verkopers nemen de tijd om de opties met je door te nemen en het contact is vriendelijk en informeel van aard. Bij aflevering van de auto wordt alles zorgvuldig doorgenomen van papieren tot aan de uitleg van de auto. Kortom Van Haasteren Motors B.V. is een aanrader!

Service
mevrouw H.E. Corba-Moot (Leiden)
15-05-2018
10

Ik ben uitermate tevreden met mijn dealer, in alle opzichten

Service
Martien (Leiden)
09-05-2018
10

Uitstekende garage met service gerichte medewerkers.

Service
Jan Blok (Leiden)
09-05-2018
10

Van Haasteren Motors B.V. beoordeel ik met een 10 omdat de samenwerking voorspelbaar, vriendelijk en bovenal professioneel is. Zij onderhouden onze nu alweer onze derde auto, een RAV4, zodat deze veilig en in topconditie blijft. De kosten voor onderhoud zijn altijd redelijk en correct voorspeld zo blijven onaangename verrassingen achterwegen. Mijn volgende auto koop ik vrijwel zeker weer bij Van Haasteren Motors B.V.

Service
Leo Ancion (Gouda)
02-05-2018
9

Een vriendelijke en professioneel bedrijf. Ik heb alleen maar goede ervaringen ,vanaf het moment dat we er onze wagen hebbengekocht!

Service
Aukje Groeneweg (Zoeterwoude)
02-05-2018
10

Het onderhoud van een auto vindt plaats in een garage.Je geeft je auto uit handen en hebt er vertrouwen in dat er goed naar gekeken wordt.Dit vertrouwen heb ik in deze garage.Al vele jaren dezelfde gezichten en altijd vriendelijk.Dit is voor mijden reden om hier terug te komen.

Service
c.Peet (Leiden)
02-05-2018
10

Prima garage. Onderhouds beurten worden prima uitgevoerd.

Service
Dhr JHP Scheren (Leiden)
02-05-2018
9

Prima garage en goede service en vriendelijke mensen bij de receptie

Service
Cor van der Reijden (Leiden)
26-04-2018
9

daar wij al 30 jaar Toyota rijden en dus al jaren bij deze dealer komen ,is er een band ontstaan met een wederzijds vertrouwen.Als er iets aan de auto mankeert ,kan je er altijd terecht en als het uitkomt wordt je gelijk geholpen .Deze service kom je niet overal tegen.Daarom verdient deze dealer een hoog cijfer een 10 zou kunnen maar er zijn altijd verbeteringspunten.

Service
Wim van Es (Leiden.)
25-04-2018
9

Meedenkende behulpzame medewerkers

Service
Dhr. J. Nabuurs (Oegstgeest)
25-04-2018
10

D medewerkers aan de balie zijn werkelijk uitstekend en maken een betrouwbare indruk. De Auris heb ik in eenprima staat ontvangen na de uitvoering van de werkzaamheden. Alles functioneert goed en de kennismaking metde vertegenwoordigers van het bedrijf verliep en verloopt altijd optimaal.

Service
Mieke Roest (Leiden)
25-04-2018
8

Betrouwbaar en service gericht bedrijf

Service
A.W. Ploeg (Leiden)
19-04-2018
10

Al jaren prima service en meedenken met de klantwensen.

Service
Harry Snijers (Leiden)
18-04-2018
8

Goede service,vriendelijk personeel,kennis van zaken

Service
S.M. le Clercq (Leiden)
18-04-2018
9

Bij Van Haasteren Motors B.V. wordt je vriendelijk en kundig geholpen.

Service
an van roosmalen (leiden)
18-04-2018
10

omdat ik zeer tevreden ben

Service
Fam. H.J.M. Langelaan (Wassenaar)
12-04-2018
9

Prima garage, naar volle tevredenheid.Zeer behulpzaam en vriendelijk personeel.Bij storing of defect, direct bereid voor actie!!Mooi bedrijf!

Service
Rob van Vliet (Leiderdorp)
12-04-2018
8

Het is een zeer betrouwbaar bedrijf, met vriendelijk personeel. Ik ben er al jaren klant. Niets op aan te merken.

Service
Ramdas (Hazerswoude Rijndijk)
12-04-2018
10

goede service

Verkoop
Dhr C.W. Kribbe (Voorschoten)
09-04-2018
10

Onze vorige auto ; Honda-jazz is óok bij u gekocht ; dus goede ervaring met fa.v Haasteren !

Service
Scharis (Leiderdorp )
05-04-2018
10

Een hele goede en vakkundige dealer

Service
Fam. H. Heukensfeldt Jansen (Den Haag)
05-04-2018
9

Na onze verhuizing zagen wij geen enkele reden om van dealer/garage te wisselen. Voor een servicebeurt rijden wij graag 30 kilometer om. Betrouwbaar in communicatie, zakelijk, voorkomend, klantvriendelijk, vakbekwaam.

Service
j van der poel (leiden)
05-04-2018
9

goed gehoplen

Verkoop
M. Verplancke (Leiden)
28-03-2018
10

Bij Van Haasteren Motors heb je te maken met een zeer zeer prettige persoonlijke service van het hele team. Dit is mijn tweede auto die ik hier koop en de goede service van het team, ook door de jaren heen tijdens onderhoudsbeurten of de winterbandenwissel is voor mij de doorslaggevende reden geweest om hier weer een auto te kopen.

Service
René Witte Braam (Leiden)
28-03-2018
10

De vriendelijke en altijd even duidelijke uitleg over de werkzaamheden is uitstekend. Zonder meer prettig en vakbekwaam.

Service
N. Ober (Leiden)
28-03-2018
8

Prettige, correcte mensen

Service
Hollebeek (Rijnsburg)
22-03-2018
10

Vriendelijk en kundige mensen

Service
H. Verbeek (Oude Wetering)
21-03-2018
10

De persoonlijke benadering naar de klant geeft mij een vertrouwd gevoel.Ik heb daarom nooit hetgevoel om enig wantrouwen er koesteren t.a.v. uitgevoerde reparaties.

Service
Cees Kwik (Leiden)
19-03-2018
10

Personeel vakkundig en vriendelijk

Service
J.H.Gombert (Leiden)
14-03-2018
9

Heel goede service, prettig en behulpzaam personeel, en de auto doet het prima, dus het onderhoud is ook prima

Service
Voskuil A.J. (Zoeterwoude dorp)
14-03-2018
10

Prettige ontvangst ,goede uitleg en correcte afhandeling

Service
Bonte (Leiden )
14-03-2018
9

Altijd prima geholpen al 15 jaar

Service
Dhr. Straathof
08-03-2018
10

De hele organisatie komt kundig en correct over. Wat er ook gebeuren moet, je komt niet voor verrassingen of voldongen feiten achteraf te staan.

Service
J v Egmond (Rijnsburg)
07-03-2018
10

Nergens geen commentaar op , Super

Service
M Brandenburg (Leiderdorp. )
07-03-2018
10

Zeer klantvriendelijk

Service
Désirée Muurling
07-03-2018
9

Goede service, prima gekwalificeerd personeel

Service
mevr. E Komen
02-03-2018
9

Ik word altijd zeer vriendelijk geholpen en men geeft duidelijk aan welke evt. reparaties nodig zijn of er aan komen.

Service
Willem (Leiderdorp)
28-02-2018
9

Komen afspraken na, duidelijke prijsopgave van te voren, denken met je mee

Service
Arie de Mos (Leiden)
28-02-2018
8

Zijn vriendelijk, behulpzaam, proffessioneel

Service
Dhr. R. Bosman (Leiden)
28-02-2018
8

goede zakelijke contacten over onderhoud van mijn Toyota. Ze komen de afspraken na.

Service
R. de Koning (Leiden)
28-02-2018
10

Goede service en komen hun afspraken na.Zeer snel geholpen ondanks de drukte die er was in de werkplaats.Geen discussie als er een vergissing is gemaakt in de reparatie.Nemen hun verantwoording.Geweldig!!!

Service
L. V. oirschot (Leiderdorp)
28-02-2018
8

Vond dit een prima cojfer

Service
Juffermans (Leiden)
15-02-2018
9

Goede ervaringen.

Service
D.M.Boelee (Leiden)
01-02-2018
8

met een 8 door het leven kan je tevreden zijn

Service
Mevr L.Hendriks-FU (Leiderdorp )
17-01-2018
10

Goede service

Service
Van Geel (Oegstgeest)
15-01-2018
9

Prettig contact, goede voorlichting van de reparatie en begeleiding

Service
Van leeuwen (Voorschoten )
11-01-2018
9

Goede dealer en service!

Service
Anoniem
10-01-2018
9

Vriendelijke mensen en je wordt er goed geholpen

Service
Anoniem
10-01-2018
9

Een goede, correcte en klantvriendelijke garage

Service
H.T. Oeij (Leiden)
10-01-2018
10

Terzake doende voorlichting prima

Service
Mevr. E.G.M. Maessen (Leiderdorp)
10-01-2018
10

We worden altijd correct geholpen ze komen hun afspraken na.

Service
Jan Ettema (Leiderdorp)
10-01-2018
10

Altijd goede service, correcte en vriendelijke afhandeling. Wekt vertrouwen.

Verkoop
Anoniem
10-01-2018
9

in de buurt en familie bedrijf

Service
Erna van Belkum-Maasdijk (Rijnsburg)
10-01-2018
10

Betrouwbaar, vriendelijk, duidelijk je voelt je als klant welkom, altijd geïnteresseerd in mij als klant

Service
Atie Verhoog (Leiderdorp)
29-12-2017
8

Het is een prettige garage met vriendelijke mensen

Service
Andre Koster (Leiden)
28-12-2017
9

goede dealer. Prettige service, betrouwbaar.

Service
G.M.Bus (Oude Wetering)
28-12-2017
9

Goede service.Keurige behandeling.

Service
H.J.Versteegen (leiderdorp)
27-12-2017
8

goed werk, goede zakelijke afspraken, keurige klant vriendelijke behandeling No nonnens sfeer.

Service
E. Schipaanboord (Voorhout)
27-12-2017
8

Enige tijd geleden is mijn auto bij een proefrit na een reparatie te water geraakt en onherstelbaar beschadigd. Dit was extra vervelend omdat het om een vrij exclusieve auto ging waar er niet zoveel van zijn. Een vervangende auto is echter gevonden en de dealer heeft het verschil tussen de aanschafprijs en de dagwaarde voor haar rekening genomen en de vervangende auto in prima staat afgeleverd. Hiermee heeft dit bedrijf op ruimhartig wijze haar verantwoordelijkheid genomen en deze kwestie tot volle tevredenheid opgelost. Prima service!

Service
Anoniem
20-12-2017
10

Fijne en betrouwbare garage. Je wordt keurig te woord gestaan en ook geholpen als je geen afspraak hebt gemaakt. B.v. lekke band, of verlichting kapot. Voor mij een reden om hier te blijven.

Service
Anoniem
14-12-2017
9

goede service, prettige sfeer.

Service
Jan van Dijk (Voorschoten)
13-12-2017
9

Prima garage, prettige mensen.

Service
Anoniem
13-12-2017
9

Zeer klantvriendelijke medewerkers en uitstekende service.

Service
K. Berkhout (Leiderdorp)
12-12-2017
9

Deskundig en klantvriendelijk advies.

Service
J.R.de Groot (Noordwijk)
07-12-2017
9

Grote onderhoudsbeurd naar behoren en vlot uitgevoerd

Service
Anoniem
07-12-2017
10

Ik voel mij als kwetsbare oudere client in veilige handen bij Van Haasteren Leiderdorp.Men is vriendelijk en professioneel.

Service
Leo van Schagen (Leiden)
06-12-2017
9

prima service, goede afhandeling, prijs opgave voor werkzaamheden, aardig personeel

Service
Ruud van Uffelen (Oegstgeest)
06-12-2017
8

Ben tevreden, bedankt??

Service
Eros de Vink (Leiderdorp)
06-12-2017
8

Klantvriendelijk en duidelijke uitspraken over het gevraagde.

Service
Mevr E.L.M. van Steen (Leiderdorp)
06-12-2017
8

Goede communicatieD. uidelijke afspraak wb de ev kosten . Er wordt gebeld om aan te geven als er extra kosten gemaakt moeten worden en of daar goedkeuring aan verleend wordt.Altijd het doornemen van de factuur. Prettige service en er wordt kwalitatief goed werk geleverd.

Service
Bob Reidsma (Leiderdorp)
04-12-2017
9

Vriendelijke ontvangst en correcte afhandeling. Gevraagde fiets stond klaar. De verlichting van de fiets werd extra gecontroleerd.

Service
Anoniem
01-12-2017
10

In alle opzichten volmaakt tevreden

Service
Erwin Hollebeek (Oegstgeest)
29-11-2017
10

Mooi bedrijf aardige en mensen die hun vak verstaan,meedenken in oplossingen en chocolademelk (lust geen koffie).

Service
M. Otten (Amsterdam)
29-11-2017
9

Een prettige garage waar professionaliteit en vriendelijkheid centraal staan. Deskundige en betrokken medewerkers helpen je graag. We kwamen er bij toeval terecht en inmiddels zijn we tevreden Toyotarijders.

Verkoop
H.A. van der Water (Leiden)
27-11-2017
10

Prima dealer aardige mensen eerlijk geen loze praatjes .

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Perfecte service, nette en vriendelijke behandeling.

Service
Anoniem
22-11-2017
9

Goed en snel en vriendelijk

Service
Anoniem
22-11-2017
10

Men is altijd vriendelijk en de monteurs zijn zeer bekwaam. Onze auto heeft inmiddels meer dan 300.000 km gereden, maar nog steeds in topconditie. Als er iets is kun je snel terecht en dan wordt het opgelost.

Service
Anoniem
22-11-2017
7

De medewerkers zijn erg vriendelijk en de prijsafspraken worden nagekomen. Dat zijn belangrijke dingen en daarover ben ik dus positief! Ik mis echter erg de vroeger nog wel verstrekte service van een schoongemaakte auto na een grote beurt en/of grote reparatie. Ook gratis vervangend vervoer (hoewel de prijs zeer schappelijk was) zou echt bijdragen aan mijn gevoel van service.

Verkoop
Bob Nieman (Leiden)
15-11-2017
9

Toyota Van haasteren is een zeer accurate dealer met verstand van zaken. De benadering van het personeel is vriendelijke en professioneel. Toyota Leiderdorp denkt mee en en geeft een helder advies. Overal is de ervaring bij hen zeer positief.

Service
Anoniem
15-11-2017
8

Goed service

Service
Anoniem
15-11-2017
7

Zeer prettige dealer die goed doet wat het moet doen. Waar Toyota tekort schiet compenseren ze helaas niet tenzij druk en eisen worden opgevoerd. Komt wel ook echt mede door sommige kromme of gebrekkige regelingen vanuit Toyota maar blijft jammer dat de klant de dupe is

Service
Anoniem
13-11-2017
10

Al heel veel jaren vaste klant bij deze dealer en altijd heel tevreden!

Service
Anoniem
13-11-2017
8

Ik ben tevreden over de werkplaatsen de receptie.Het management toont weinig belangstelling voor de klanten. Wij zijn pas weer interessant als wij weer een auto kopen.Bij een vorige garage, waar ik klant was werd wel belangstelling getoond.

Service
Hr. en Mevr. Theunisz (Noordwijk)
13-11-2017
9

Sinds 1983 klant bij van Haasteren, volgens ons zegt dat genoeg

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Prima service, kennis en tempo

Service
Anoniem
08-11-2017
10

Deskundig, betrouwbaar en vriendelijke ontvangst. Geldt voor alle medewerkers.

Service
pb hoogvliet (voorschoten)
06-11-2017
7

correctheid en geen verrassingen.

Service
(mw) A.L. Kingma (Leiden)
01-11-2017
10

Ik ben al jaren klant bij Van Haasteren. De service is prima. Er wordt goed aangegeven wat er met de auto moet gebeuren. Ook wordt aangegeven (na de controlebeurt) welke eventuele grotere kosten het jaar erop te verwachten zijn). In ons geval zal dat iets met remschijven zijn.De receptie is geplaatst in een open ruimte. De wachtruimte vind ik ronduit ongezellig. Misschien is dat zo omdat er voornamelijk mannen werken. Wel is positief dat iedereen kan werken op een laptop of iPad.Hoewel de bus dichtbij is, vind ik de plaatsing van de garage erg ver weg. Met het openbaar vervoer doe ik er minstens 3 kwartier over. Natuurlijk kan ik een vervang-auto huren, maar ik vind dat erg overdreven. Om naar huis te fietsen voel ik me echt te oud. Bovendien vallen de controlebeurten altijd in het najaar, met 90% risico dat het regent.Er zijn genoeg garages in mijn buurt waar ik naar toe zou kunnen gaan, maar er staat tegenover dat de service van Van Haasteren heel erg goed is.

Verkoop
Paula van Heijningen (Leiden)
01-11-2017
10

ik ben heel goed ontvangen, al bij binnenkomst door de receptionist, daarna door de verkoper hij was ook heel erg vriendelijk, gaaf duidelijke uitleg, en als je dacht is misschien een domme vraag werd die gewoon goed beantwoord zonder enig probleem.Kortom de verkoper verstaat zijn vak en ik ben erg tevreden en mijn auto rijdt heerlijk ik ben er erg blij mee De service is ook goed ben nog gebeld of ik nog vragen had en als ik die heb kan ik altijd terecht Verder was het uitpakken van de auto ook heel erg leuk had ik niet eerder meegemaakt en met het bloemetje die ik heb gehad was ik ook erg blij.

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Nette winkel, aardig personeel goed werk.Een verademing na Toyota Alphen waar ik aardig geflest ben.

Service
Anoniem
01-11-2017
8

Ik ben tevreden over de garage.

Service
Anoniem
01-11-2017
9

Snel en goed geholpen.

Service
Anoniem
31-10-2017
6

Behandeling en reparatie allemaal prima, auto kwam niet schoon terug. Ik had niet verwacht dat de auto schoon terug zou komen, maar schijnbaar is dat wel gebruikelijk........

Service
Mw. E. Scheren (Leiden )
25-10-2017
10

Ik ben al jaren trouwe klant bij Van Haasteren Motors en ik kan niets anders zeggen dan dat ze TOP service leveren en zeer klantvriendelijk zijn!! Ze verdienen hiervoor een pluim!.

Service
Anoniem
25-10-2017
9

Een zeer prettig bedrijf, goeie en snelle service. Duidelijk in wat ze gaan doen bij een keuring en wat ze hebben gedaan. Mooie showroom met een mooi zitje waar je kan werken totdat je auto klaar is.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Alles wordt keurig van te voren besproken en daarna top uitgevoerd.

Service
W.H.Leidsman (Den Haag)
25-10-2017
9

Top bedrijf. Klantvriendelijke medewerkers.

Service
Anoniem
25-10-2017
10

Altijd zeer tevreden, er worden geen werkzaamheden uitgevoerd die niet nodig zijn, en de prijzen zijn heel redelijk.

Service
Anoniem
25-10-2017
9

We zijn al jaren lang klant bij Van haasteren, tot volle tevredenheid

Service
Anoniem
18-10-2017
9

Ben al 30 jaar klant; ben zeer tevreden over werkwijze van en relatie met van Haasteren.

Service
JW Zee (Leiderdorp)
18-10-2017
9

Al heel lang naar tevredenheid cliënt.

Service
mevr marjolyn van wieringen (leiden)
18-10-2017
9

medewerkers receptie geven uit zichzelf extra service, TOP, ook was auto op verzoek eerder klaar dan gepland.

Verkoop
(mw) Happy Koops (Leiderdorp)
04-10-2017
9

Hoge vakkennis, betrouwbare en snelle service, persoonlijke benadering

Service
A.P.J.Gijben (Leiden)
29-09-2017
10

Omdat je daar ontzettend klantvriendelijk wordt geholpen en de onderhoudsbeurt naar wens wordt gedaan

Service
Cor van der Mije (Leiderdorp)
27-09-2017
10

Correct uitgevoerd volgens afspraak en nuttige toelichting gekregen

Service
Anoniem
14-09-2017
10

Ben al zo'n 30 jaar een zeer tevreden klant.

Service
J. van den Braak (Leiden)
13-09-2017
10

Zeer klantgericht, deskundig advies en men komt de afspraken na.

Service
Jeroen Kanis (Oegstgeest)
13-09-2017
9

Vlotte, goede en aardige hulp.

Service
Anoniem
07-09-2017
9

betrouwbaar, de eigenaren communiceren met de klant en geven de indruk van eerlijkheid zonder mooipraterij.

Verkoop
Marcel Roodenburg (leiden)
06-09-2017
9

zeer vriendelijke verkopers goede service

Service
Coendert Peet (Leiden)
31-08-2017
10

Uitstekende dealer. Goed personeel. Komen afspraken na. Vooraf kosten beurt bekend en achteraf geen verassingen bij afrekenen.

Service
Anoniem
30-08-2017
10

Vriendelijk en attent

Service
Mevr. M. Schoonderwoerd (Leiden)
29-08-2017
9

Omdat ik tevreden ben met de service en ik direct geholpen wordt als er iets mis is met de auto en dat snel opgelost kan worden en anders op korte termijn een afspraak kan maken.

Service
Mevr Bovenkamp-Huigen (Voorschoten)
25-08-2017
10

Zeer tevreden.

Service
PIm Perquin (Leiden)
23-08-2017
9

Zeer vriendelijke receptie en deskundig uitleg over de gedane verrichtingen.Vooraf duidelijke afspraak gemaakt over de te verwachten kosten. Auto keurig op tijd en in nette toestand afgeleverd.Kortom een zeer prettig autobedrijf.

Verkoop
Anoniem
23-08-2017
9

Een rustige klantvriendelijke benadering.

Verkoop
Anoniem
18-08-2017
9

zeer prettige en vakkubdige medewerkers. en de service is zeer goed

Service
L. Hendriks (Voorschoten)
17-08-2017
9

Wij zijn al jarenlang klant en zeer te spreken over professionele en ook vriendelijke service van medewerkers! Voor ons een goed en betrouwbaar adres!

Verkoop
H.G.Verver (Leiden)
16-08-2017
9

Vriendelijke en duidelijke uitleg

Service
Anoniem
10-08-2017
10

Deze garage bevalt mij erg goed.Het personeel is erg vriendelijk,kundig en behulpzaam.

Verkoop
Cor van der Reijden (leiden)
09-08-2017
9

ik kom inmiddels al ruim 25 jaar bij deze dealer en nog steeds tot volle tevredenheid , ik beveel hem daarom ook van harte aan.het is een bedrijf waar de klant nog herkent en erkend wordt, dit geeft een vertrouwd gevoel.

Service
Bram Bavelaar
09-08-2017
9

De dealer is klantvriendelijk, levert goed werk, is transparant en denkt mee met de klant.

Service
Alex Bosma (Noordwijk)
07-08-2017
9

Vriendelijk, geduldig, behulpzaam, correct.

Service
M.D. Stevens (Bergschenhoek)
02-08-2017
9

Dit is de eerste dealer - van een rijtje van een stuk of tien - waar ik nog nooit klachten heb gehad, nu inmiddels zo'n 15 jaar. Ik woon in Bergschenhoek - ruim een half uur rijden van Leiderdorp - maar ik ga niet naar de dealers die dichterbij gehuisvest zijn. Het mooie cijfer is dus ook een klacht over de voorgangers. Maar van Haasteren verdient het ook door hun zeer klantgerichte houding; geen van de medewerkers hebben wij ooit betrapt op iets dat naar oneerlijkheid zweemde. Gewoon een prima bedrijf met vakmensen.

Service
Anoniem
02-08-2017
8